Ayşe Özyılmazel'den Evlenecek Çiftlere Tavsiyeler! ayşe özyılmazel, evlenecek çiftlere tavsiyeleri, önerileri, uyarıları, neler söyledi, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548656812 1548656812 ayseozyilmazeldenevlenecekciftleretavsiyeler5c4ea0b116f84ayseozyilmazeldenevlenecekciftleretavsiyeler5c4ea0b116f84 ayseozyilmazeldenevlenecekciftleretavsiyeler5c4ea0b116f84 Sevgili melekler, Taran Özyılmazel evliliği az önce az önce insanlar göre sindirilmeye çalışılırken,ünlülerin yazdığı twitter mesajları tamamen ne yazık oysa gündemi meşgul etmeye devam ediyor! Son yazdığı twitter mesajında Özyılmazel bakın evlenecek çiftlere ne gibi tavsiyelerde bulunmuş? 1 Bu işin büyüğü, küçüğü yok, 10 kişisi 100 kişisi değil haberiniz ola Sonuç benzer: Davetlileri memnun etmeye çalışmayacaksın 2 Organizatörlere yüzde yüz güven olmaz, kontrolü ele alacaksın Madem hadiseye girdin, diktatör edasıyla bütün ekibi tek sıraya dizecek, didik didik didikleyeceksin ya da Fulya Terim gibi olağanüstü bir ablan olacak, her duruma derhal el koyacak 3 Sakın ama sakın kibarlık olsun diye ailelere fikirlerini sormayacaksın Elini verirsen kolunu kaptırırsın, işin içinden çıkamazsın 4 Düğün gününe değin annene günde beş süre buzlu su ikram ettireceksin Annelerin fenalık geçirme, telaş etme, heyecandan küt diye bayılma potansiyelleri fazla yüksektir ona göre 5 Beni niye düğününe çağırmadıngrubu karşısında, 'otovicdan'ı devreye sokmayacaksın Sen ne değin Ennn yakınlarımla kutlayacağımdesen de birileri kırılır Her selam verdiğini davet edecek halin yoktur yani Seni seven iyi dileklerini sunar zaten; takmayacaksın 6 Gelinlik ve damatlık olayında sınırları zorlamayacaksın Ne dek fazla alternatif, böylece fazla kafayı yemek yemek demektir Benim gibi ilk denediğini al ve çık dostum Bak bitersin ve de şişersin 7 Kankalar ne içindir? Seni rahatlatmak, nikah öncesi hazırlıklarda koşturmak, kaprislerini sürüklemek ve gelin çiçeğini odada unutturmamak için! Sen sen ol, benim gibi heyecandan gelin çiçeğini odada unutma bitmiş mı? Kankalarını köle et, sularını sık! (Sizin yüzünüzden çiçeksiz çıktım intikamım acı olacak kızlar!) 8 Sana yıllarca yapılan işkenceyi sen de bekar arkadaşlarına yapacaksın Nikahtan sonra zırt pırt yanlarına gidip Darısı başınıza kızlaaarçekecek, yılların intikamını alacaksın 9 Herkesin pek değerli görüşleri vardır fakat senin isteklerinden önemlisi yoktur, unutmayacaksın Gelin otoriteni konuşturacaksın Şu ağaçtaki salkım saçak şeyleri tez indiriiiin!Fakat rüya gibi AyşeeeSana rüya bana kabus, indiriiiin! id Nokta! 10 Son olarak, düğünden önce gelinle damadın birbirini niçin görmemesi gerektiğini ben sana söyleyeyim Pek bir gerginlik sarıyor oysa dört bir yanınızı, kadın kısmının istekleri öyle bir dipsiz kuyu oluyor fakat; damat senin bu halini görmese daha iyi Kaçar, vallahi kaçar İyisi mi büyük sözü dinleyip son gün sevgilini olay mahallinden uzaklaştıracaksın 11 Asla unutmayacaksın; bu sizin gününüz Yalnızca sizin ve size özel Canınız ne istiyorsa, o hoş Ve sadece bir defa yaşanabiliyor, tekrarsız, başa sarmasız O yüzden keyfini çıkarın ve çok eğlenin Mutluluklar