Ayşe Özyılmazel'e Babası Neco Sahip Çıktı ali taran, ayşe özyılmazel, neco, sahip çıktı, haberleri hakkında ayrıntılı bilgiler burada 1548658568 1548658568 ayseozyilmazelebabasinecosahipcikti5c4ea78eed071ayseozyilmazelebabasinecosahipcikti5c4ea78eed071 ayseozyilmazelebabasinecosahipcikti5c4ea78eed071 Kısa bir vakit önce evlenen Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel'e yapılan eleştirilere gelin Ayşe Özyılmaz'in Neco sahip çıkmış kızlar Yürekleri varsa TV’ye çıkalım KANSER tedavisi gören 21 yıllık eşinden kısa bir zaman önce boşanan Ali Taran’la evlendiği için eleştirilen Ayşe Özyılmazel’e, babası Neco sahip çıktı Meşhur şarkıcı, kızını eleştirenleri canlı yayında ‘kozlarını paylaşmaya’ ziyafet etti: “Bunlar bana da benzer şeyi yaptı Azıcık yürekleri varsa, kendilerini birazcık delikanlı gibi görüyorlarsa, bir ulusal kanalda çıkıp kozlarımızı paylaşalım Ben bu konuda tabii fakat konuşurum, ne söylenecekse söylerim lakin onlarda nerede o kalp! Ben kızımın yanındayım, o bunları hak etmedi Neco, 2008 yılında 33 yıllık eşi Oya Germen’den ayrılıp kendisinden 25 yaş ufak İdil Erge’yle evlenmiş, böylece eleştiri oklarına maksat olmuştu bağımsızlıkDemirhan HARARLI