Ayşe Özyılmazel'e Gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun Cevabı! cengiz semercioğlu ayşe özyılmazel yazısı ayşe özyılmazel, cengiz semercioğlunun yazısı, cevabı, neler yazdı, zalime cevap, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548658536 1548658536 ayseozyilmazelegazetecicengizsemercioglununcevabi5c4ea76e2d214ayseozyilmazelegazetecicengizsemercioglununcevabi5c4ea76e2d214 ayseozyilmazelegazetecicengizsemercioglununcevabi5c4ea76e2d214 Sevgili melekler, Dün kü twitter mesajında Ayşe Özyılmazel ,gazeteci Cengiz Semercioğlu'nu zalim duyuru etmişti Eh,Cengiz bey de artı gecikmedi,cevabını verdiYazısını aynen yayınlıyoruz; Ayşe'ye Kural 1: Sansasyonel aşklar yaşayıp, sansasyonel evlilikler yapacaksan, hakkında sadece olumlu yazılmasını bekleme, düş kırıklığına uğrarsın Mesela, diyelim ki, faraza, örneğin; ani bir kararla ben ve Hülya Avşar evlenmeye karar versek Havuzlara atlasak Fotoğraflar çektirsek Zıplasak, hoplasak Çılgınlık bu ya, kameralar önünde öpüşmeye doyamasak Bilirim ama, bizim bu halimizi de yerden yere vuracak birileri çıkar Canımı yakarlar, dedikodumu yaparlar Ya bunu göze alıp yaparsın çılgınlığını (O zaman da kimseye kızma hakkın olmaz) veya hiç böyle ortalığa saçılmadan, sessizce evlenirsin Ama ayrıca herkesten deli olayım hem de yalnızca alkışlanayım olmuyor işte id Kaide 2: “Yayınlama yönetmenine sırnaşmadım, küçük etek giymedim diye bir yıl maaşıma zam alamadım diyerek, eski yayın yönetmenleri zan altında bırakılmaz Bırakılırsa, “Öyleyse köşe kapmak için ne yaptın diye kafa çıkarılmasına zemin hazırlarsın Madem Ayşe Özyılmazel, beni acımasız bildiri ederek arkadaşlık ilişkisini bitirdi, kendisini güzel bir Özdemir Asaf şiiriyle uğurluyoruz: Aşka gönül ile düşersen yanarsın Zeka ile düşersen kavrulursun Zihin ile düşersen çıldırırsın Duygu ile düşersen komik olursun Aşka düşmezsen kalabalığa karışırsın, ezilirsin Sersem sersem bakınıp durma bir yol seç (Şiirin adı da fazla güzeldir: Yuvarlağın Köşeleri)