Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayşe Özyılmazel'in Gözü Yaşlı Açıklamaları...

Ayşe Özyılmazel'in Gözü Yaşlı Açıklamaları...
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ayşe Özyılmazel'in Üzgün Açıklamaları ayşe özyılmazel ayşe özyılmazel haberleri Sevgili melekler, geçtiğimiz gün Seda Sayan 'ın programına davetli olan Ayşe Özyılmazel gözyaşlarına boğuldu Geçirdiği hareketli günlerin ağırlığı aşağıda ezildiği duygusal veren Özyılmazel bakın programda neler anlatmış İşte Ayşe Özyılmazel haberleri, haberin detayları 1548636631 1548636631 ayseozyilmazelingozuyasliaciklamalari5c4e51dcf1540ayseozyilmazelingozuyasliaciklamalari5c4e51dcf1540 ayseozyilmazelingozuyasliaciklamalari5c4e51dcf1540 Evliliklerinin neden bittiğini anlatan Özyılmazel; * Ali Taran 'la boşanırken kağıt imzaladığını o yüzden bu konuyla ilgili bir şey anlatamayacağını gösteren Ayşe Özyılmazel, 'Ben kurban mı oldum bilmiyorum ama bir şey olduğum kesin, adını koyamıyorum' dedi 'NE YAPTIM BEN ONA' * Beni koruyan olmadı diyen Özyılmazel, Kimse çıkıp da bir cümle bile kurmadı bana Hiçbir şey yapmadı benim için En acı olan da buydu zaten Daima ben uğraştım, defalarca ben Niye oldu ama tüm bunlar? Ne yaptım ona ben? veya ötekine Ötekine ne yaptım? Hiçbir şey yapmadım ancak, masumum ben Korumadı beni, bir sözcük bile söylemedi 'Bu kızın hiçbir günahı yoktur demedi' Geziyor ortalarda Bravo çağrıda bulunmak istiyorum Mahvolduk bundan böyle, bunları da buralarda böyle ağlayarak anlattımşeklinde konuştu * Ali Taran'ı artık sevmediğini dile getiren Ayşe Özyılmazel, Gururum incindi Bir şekilde atlatacağım ama bu ara fazla hassasımdedi * Ayşe Özyılmazel Seda Sayan'ın, 'Bir daha evlenir misin? ' sorusuna ise Bir çocuğum olmasını istiyorum ama birine bir daha nasıl inanırım bilmiyorum Hayırlısıdiyerek cevap verdi  

858,465Konular
981,156Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt