Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayşe Özyılmazel'in sürpriz aşkı ile ilgili röportajı

Ayşe Özyılmazel'in sürpriz aşkı ile ilgili röportajı
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayşe Özyılmazel'in sürpriz aşkı ile ilgili röportajı ayşe özyılmazel mülâkat ali taran ayşe arman mülâkat ayşe özyılmazel, ali taran, aşkı, düğünü, resimleri, röportajı, haberleri hakkında detaylar burada 1548659604 1548659604 ayseozyilmazelinsurprizaskiileilgiliroportaji5c4eab99d3923ayseozyilmazelinsurprizaskiileilgiliroportaji5c4eab99d3923 ayseozyilmazelinsurprizaskiileilgiliroportaji5c4eab99d3923 Şüphesizki bu yılın en bomba haberi Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel aşkı meleklerBu akşam yıldırım nikahı ile evlenecek çifte bizde mutluluklar diliyoruz Yılın bomba aşk haberinde Ayşe ÖzyılmazelAli Taran çifti bu akşam vuslata eriyor Şimşek nikahı öncesinde İzzet Çapa’ya konuşan Özyılmazel, müstakbel eşi için “Ilk görüşte aşk dedikleri bu olmalı Önce beynine aşık oldum diyor * Çiftin nikahı, bu akşam Semiramis Pekkan’ın Bodrum’daki evinde kıyılacak * Nikah öncesi Nahide’de kına gecesi yapan Ayşe Özyılmazel, aşkının nasıl geliştiğini dostu İzzet Çapa’ya anlattı * Çapamag dergisinde meydana çıkan Ayşe Özyılmazel röportajının satır başları şöyle: * “Ali’yle 25 Mayıs’ta tanıştık 29 Mayıs’ta Londra’ya gittim Dönüşte birbirimize açıldık Tam film gibi Hesaplanmış, planlanmış hiçbir şey değil Hayat büyük bir sürpriz * Birincil görüşte aşk dedikleri bu olmalı Önce beynine aşık oldum, keza bir insan * Bu ilişkide hesap, kitap, program yapmadık Hayatımda birincil kere ‘O ne der, bu ne der?’ diye acele ile cumburlop atlıyorum olayın ortasına * Annem şoka girdi, çok şaşırdı Ama biliyordu fakat ben evlenirsem ya böyle evlenirim ya da hiç evlenmem Babam adeta minik dilini yutuyordu o kadar heyecanlıydı ancak kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu ÖNCE BEYNiNE AŞIK OLDUMAyşe Özyılmazel'le kendisinden 27 yaş büyük ünlü reklamcı Ali Taran bugün Semiramis Pekkan'ın Bodrum'daki evinde evleniyor Taran'la 25 Mayıs'ta tanıştığını ve ilk bakışta aşık olduğunu söyleyen Ayşe Özyılmazel, Çapamag dergisine verdiği röportajda Birincil görüşte aşk dedikleri bu olmalı Önce beynine aşık oldumdiyor * Fiilen Ali'yle arkadaşlığını biliyordum ama final kararını derhal öğreniyorum Şu işi başından bir anlat bakalımİkinci albümüm piyasaya çıktığı süre şarkıcı Ayşe daima geri planda kalıyordu Anladım ki bu işin PR’ını yapmam gerekli O sırada arkadaşım Murat (Özalp) ‘Neden Ali Taran’ı aramıyorsun?’ dedi * Ali’yi tanımıyor muydun zaten?Değil canım Bu çok daha önce, şubat ayında oluyor söylediğim Dedim fakat Murat’a “Yaaa adamın işi değil benimle uğraşacak! * Görünürde uğraşmış, nikah masasına oturacağına göreAcun Medya’yı aradım, telefonunu bile vermediler Aradan 23 ay geçti, olayı unutuyordum fakat bir arkadaşım telefon numarasını getirdi id * Hemen aradın mı?Arar mıyım? Son derece nazik bir mesaj atıp “Müsaitseniz konuşabilir miyiz acaba? diye sordum * Doğru söyle, mesajı atarken aklında cinlikler var mıydı?Katiyen Aklımda albümden başka bir şey yok fakat zaten En yakından sen biliyorsun * Fal baktırdığımız günlerde miydi?Ölümüne fal baktırıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor Aklımda evlilik yoktu Şarkılarla kafayı yemişim * bu vesileyle ben de gereksiz yere seni evlendirmeye çalışıyorum Eksik yemedim başının etiniÖyle İzzet’çiğim ama “Analar tahtını yaparmış, bahtını değil durumu bütünüyle beni anlatıyor galiba bundan başka ben bu işlerden korkuyorum, biliyorsun sen * Mesajda bütünüyle ne yazdın? Unuttum deme döverimUnutur muyum? “Ben Ayşe Özyılmazel Müsait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz? dedim * Ben olsam derhal veririm cevabıNerdeee Adamdan ses seda değil Neyse aradan epey vakit geçti, Süpermarket’te BKM’den Necati Abi’yi gördüm Boynuna atladım Ali Taran da Necati’lerle gelmiş böylece soğuk ve ters bir görünüşü var oysa giderken Yasemin (Şefik) “Gitsene yanında diye çimdikleyip duruyor beni “Yanıt bile vermedi katiyen gitmem diye cool takılıyorum Fakat daha sonra gittim; “Ali Bey, mesaj atmama rağmen siz geri dönmediniz dedim Ahah “Ben görmedim o kadar bir şey deyiverdi * O gece mi başladı ilişki?Hayır canım ne ilişkisi Çekti gitti adam Meğer Ali de güç günler geçiriyormuş o dönem Taa 23 ay daha sonra, 25 Mayıs günü aradı, “Kusura bakmayın geri dönemedim, fazla yoğun bir dönemimdi dedi * Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına çakmışsınÇaktım valla Çünkü o sabahtan o kadar fena kalkmıştım ki Bir yana her şeyi bırakıp Murat’ın yanına Milano’ya yerleşeyim diyorum, diğer yana NewYork’a mı gitsem diye düşünüyorum Bıkmışım bu alemden Gelinliğim beyaz elbise* Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!Tıpkı öyle oldu Ama bırakmıştım her şeyi, “Ali Bey fazla teşekkür ederim fakat ben Türkiye’den gitmeyi düşünüyorum dedim O da “yine de zamanın varsa gel dedi 25 Mayıs’ta bürosuna gittim Gerçekten orada tanıştık * giderken Yasemin’le (Radyocu Yasemin Şefik Ayşe Özyılmazel'in arkadaşı ve menajeri) gitmen için az yemedik başının etini İyi ki yemişsiniz Gittiğim zaman konuşmalar, görüşmeler, sohbetler, muhabbetler Bir hafta daha sonra zaten birbirimize açıldık Ilk görüşte aşk dedikleri bu olmalı Önce beynine aşık oldum, ayrıca bir insan * Çocuk düşünüyor musunuz?Valla hemen hiçbir şey düşünemiyorum Bu ilişkide hesap, kitap, program yapmadık Hayatımda ilk kere ‘o ne der, bu ne der’ diye paldır küldür cumburlop atlıyorum olayın ortasına Birileri hep konuşur Ben mutlu olmayı seçiyorum İzo’cum * Annen ne dedi peki bu duruma?Annem şoka girdi, çok şaşırdı Fakat biliyordu ki ben evlenirsem ya böyle evlenirim, ya da hiç evlenmem * Yıldırım hızıyla yol aldınÖyle ivedi oldu ama Tanışmamız bir ay, ilişkimiz 20 gün Eh Ayşe'yle aşk böyle olur işte * Düğüne ne süre karar verdiniz?Bir hafta önce Bodrum’da birlikte Belediye’ye gidip işlemleri yaptırdık * Gelinlik giymeyeceksin yaniHayır BCBG’den fazla şık beyaz bir elbise aldım, benim gelinliğim o olacak Bunu bitirmek için Vakko’ya gittik, birincil gördüğüm duvağa da bayıldım ve hemencecik üzerine atladım Heyecandan ölüyorum, bu birincil giydiğim gelinlik, duvak * Niye heyecanlanıyorsun ama?Ne çağırmak ya neden heyecanlanıyorum? bir defa ben evlenmeyi hiç düşünmüyordum Farklı bir aleme düştüm Ali'yle birbirimize soruyoruz bu rüya olabilir mi diye? * Düğüne kaç kişiyi misafir etme ettiniz?40 kişi Fazla yakın arkadaşlarımız yalnızca * Nerede oturacaksınız?Evimiz yok Bodrum’dayken bakacağız Balayını da orada yapacağız Nikah hediyesi Range Rover * Kız doğru söyle, yemekle mi tavladın adamı? Sana şayet de ondan aşık oldu İştahlı adam ne de olsa?Değil yaaa Ne alakası var lakin fazla güzel yemekler yaptım Koymadığım yemek kalmadı önüne * Ali Taran ne giyecek düğünde biliyor musun?Vallahi bilmiyorum Bir türlü göstermiyor Lakin ürkmüyorum desem yalan olur * Şahitlerin kim Ayşe?Necati Akpınar ile Hıncal Uluç * Peki tüm bunlar olurken Neco nasıl karşıladı durumu?Babam minik dilini yutuyordu o kadar heyecanlıydı ancak kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu * Düğün hediyen ne Ayşe? Siyah bir Range Rover Mülâkat: İzzet Çapa  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,013Kullanıcılar
xanzal00Son üye
Üst Alt