Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayşe Ozyılmazer Ali Taran evliliği

Ayşe Ozyılmazer Ali Taran evliliği
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayşe Ozyılmazer Ali Taran
Ali taran evleniyor
ali taran ayşe ozyılmazel

Ali Taran Ayşe Ozyılmazel ile evleniyor! Magazin dunyası bu evlilik haberiyle calkalanıyor Kısa sure once boşanan reklamcı Ali Taran Ayşe Ozyılmazel ile Bodrum’da evlenecek

imagesayseozyilmazeralitaranevliligi5ad1f877bc093

Gectiğimiz ay eşinden boşanan reklamcı Ali Taran ile şarkıcı yazar Ayşe Ozyılmazel Cuma gunu Bodrum’daki bir villada nikah kıyacak Ali Taran dun gazetelere “Evliliği seviyorum Her an evlenebilirim demişti

21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanan Ali Taran’ın ismi magazin haberlerinde Hulya Avşar ile de anılıyordu Ayşe Ozyılmazel ise koşesinde ve Twitter’da Lubnanlı sevgilisinden bahsediyordu Ozyılmazel’in bu yazıları evliliği gizlemek icin yazdığı oğrenildi

Twitter’da gunun konusu Ayşe Ozyılmazel ve Ali Taran!

İşte Twitter’da yazılanlardan bazıları;

Bence Ayşe Ozyılmazel Ali Taran evliliği konusunda yorum yapmaya gerek yok, resimlerini yan yana koymak yeterli

Ayşe Ozyılmazel Ali Taran evlilik haberi Ali Taran’ı Worlwide’a taşıdı Hugh Hefner’ın ayrılık haberinin yerine Ali Taran oturdu…

Kanser hastası karısını bırakıp, Ayşe Ozyılmazel’le evlilik hazırlıkları yapan Ali TaranTurkiye’nin yeteneği Sen’mişsin de haberimiz yok

Ayse ile ali taran’i yakistirdim ben Yas farki oyle manyakca bir sey degil Cok uc yorumlar yapiyorsunuz, basiniZa gelir bak

ayse ozyılmazelali taran hayır hayır olamaz inanmam… gormeden inanmam…

Ali Taran oldu mu ya? Cunku bunun dışında bir ihtimalle ‘Trend’ olması ne kadar acı

Ali Taran ve Ayşe Ozyılmazel evleniyorsa, bende avril’la aşkımı ilan edebilirim artıkBunları gorunce kabul eder teklifimi artık

1979 Doğumlu Ayşe Ozyılmazel 1952 Doğumlu Ali Taran ile evleniyormuş Mutlu olsunlar duğun hediyesi olarak Terazi gondereceğim

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt