Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayşe Ozyılmazer, Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?

Ayşe Ozyılmazer, Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?
Ayşe Ozyılmazer,Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?

imagesayseozyilmazeralitaraninneresineasikolmus5ad1f7ce36da4

Gectiğimiz hafta, yaklaşık bir aydır tanıdığı Ali Taran'la evlilik kararı alan GUNAYDIN yazarı Ayşe Ozyılmazel: Bıkmıştım bu alemden New York'a gitmek istiyordum Ali'den gelen mesajla her şey değişti İlk goruşte aşk bu olmalı Onun once beynine aşık oldum

Gunaydın yazarı ve şarkıcı Ayşe Ozyılmazel bugun 25 Mayıs'ta tanıştığı, ilk goruşte aşık olduğu ve bir haftada evlenme kararı aldığı 59 yaşındaki Ali Taran'la nikah masasına oturuyor 32 yaşındaki Ozyılmazel bu evliliğin perde arkasını dijital dergi Capamagcom icin İzzet Capa'ya anlattı

Şu işi başından anlatsana

İkinci albumum cıktığında şarkıcı Ayşe geride kalıyordu Varsa yoksa gazeteci Ayşe Bu işin PR'ını yapmam şarttı Bir arkadaşım Niye Ali Taran'ı aramıyorsun?dedi

UC AY SONRA ARADI

Ali'yi tanımıyor muydun?

Yok canım Bu soylediğim Şubat ayında oluyor Adamın işi yok, benimle uğraşacak!dedim O aralar Hulya Avşar ile yarışma programında juriydi Ali Acun Medya'yı aradım, bana onun telefonunu bile vermediler Olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi

Hemen aradın mı?

Arar mıyım? Kibar bir mesaj atıp Musait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz?diye sordum Ama adamdan ses, seda yok! Neyse aradan epey zaman gecti Supermarket'te Cem Mumcu'nun kitap tanıtımı vardı Orada BKM'den Necati (Akpınar) Abi'yi gordum Boynuna atladım Ali Taran da onlarla gelmiş meğer O kadar soğuk ve ters bir gorunuşu var ki Sonra gittim; Ali Bey, mesaj atmama rağmen geri donmedinizdedim Ben gormedim oyle bir şeydeyiverdi

O gece mi başladı ilişki?

Hayır canım, ne ilişkisi Cekti gitti adam Meğer Ali de zor gunler geciriyormuş o donem Taa ikiuc ay sonra, 25 Mayıs'ta aradı

Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına cakmışsın

Caktım valla Cunku o sabah oyle kotu kalkmıştım ki Bir yandan her şeyi bırakıp Milano'ya yerleşeyim diyorum, diğer yandan New York'a mı gitsem diye duşunuyorum Bıkmışım bu alemden

Orada ne yapacaksın ki?

Ne olursa yaparım, yazılarımı oradan gonderirim, garsonluk bile yaparım Gerekirse kucuk bir Turk restoranında şarkı soylerim

Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!

Aynen! Ali Bey teşekkur ederim ama ben Turkiye'den gitmeyi duşunuyorumdedim O da Yine de zamanın varsa geldedi O gun kalkıp burosuna gittim Aslında orada tanıştık Bir hafta sonra birbirimize acıldık İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı Once beynine aşık oldum, ayrıca cok iyi bir insan

CUMBURLOP ATLADIM

Yıldırım hızıyla yol aldın

Oyle cabuk oldu ki Tanışmamız bir ay, ilişkimiz 20 gun Eh Ayşe ile aşk boyle olur işte

Yeni şarkının adı artık 'Şaşkın' olur

Ali ile daha cıkmadığımız donemde Yalın ile planlarımız vardı Bodrum'da beraber şarkı yazacaktık Ali ile 25 Mayıs'ta tanıştık 29 Mayıs'ta Londra'ya gittim Londra'dan donuşte birbirimize acıldık Film gibi Hesaplanmış, planlanmış hicbir şey yok

Cocuk planı var mı?

Hicbir şey duşunemiyorum Bu ilişkide hesap, kitap yok! Hayatımda ilk defa duşunmeden, cumburlop atlıyorum olayın ortasına Birileri hep konuşur Ama artık kimin ne dediği umrumda değil Ben mutlu olmayı seciyorum

Yuru Nahide'ye, kınaya

Delirdin mi sen, herkes anlar

Kimse anlamaz Masadaki arkadaşlarına da duvak taktırırım Soran olursa, Ozendi kız, bir yeri şişmesin diyederim

DUĞUN HEDİYEM RANGE ROVER CİP

Duğune ne zaman karar verdiniz?

Bir hafta once Bodrum'da birlikte Belediye'ye gidip işlemleri yaptırdık

Duğune kac kişiyi davet ettiniz?
40 kişi

Gelinliğin nasıl olacak?

Gelinlik giymeyeceğim BCBG'den beyaz bir elbise aldım, benim gelinliğim o olacak Sonra da Vakko'ya gittim İlk gorduğum duvağa da bayıldım Heyecandan oluyorum, bu ilk giydiğim gelinlik, duvak Bir kere ben evlenmeyi hic duşunmuyordum Bambaşka bir aleme duştum Ali ile birbirimize Bu ruya mı?diyoruz

Arada cimdikleyin birbirinizi

Cimdiklemiyoruz, uyanırız diye

Duğun hediyen ne Ayşe?

Siyah bir Range Rover

BABAM KUCUK DİLİNİ YUT TU!

Evlenirken hangi şarkı calacak?

'I Just Can't Stop Loving You' Ama Michael Jackson versiyonu

Ali Taran ne giyecek duğunde?

Bilmiyorum, gostermiyor Ama urkmuyorum desem yalan olur!

Yemekle mi tavladın adamı?

Yok yaaa! Ne alakası var ama cok guzel yemekler yaptım Bir haftada onune koymadığım yemek kalmadı

Baban (Neco) nasıl karşıladı?

Kucuk dilini yutuyordu O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu!

Nerede oturacaksınız?

Evimiz yok! Bodrum'dayken bakacağız Balayı da Bodrum'da

EVLİLİK SOZLEŞMESİ YAPMADIK

Evlilik sozleşmesi yaptınız mı?

Sen delirmiş olabilir misin İzzet? Bu, benim ne duruşuma, ne yazdığım yazılara, ne de hayata bakışıma uyar! Ayrıca Ali o tarz bir insan değil Duymamış olayım bu soruyu​

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt