Ayşecan Tatari'yi Görenler İnanamıyor! Bu sayfa; Ayşecan Tatari'yi Görenler İnanamıyor haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinin ufak yıldızlarından biri olarak karşımıza çıkan Ayşecan Tatari geçen vakit içinde hayli büyüdü ve güzel bir genç kız oldu Çocuklar Duymasın dizisinde yıllardan beri evin kızı Duygu rolünü canlandıran Ayşecan Tatari daha sonra eğitim için Amerika'ya gitti Çocuklar Duymasın dizisi tekrar ekranlara döndüğünde bu defa Duygu'yu Düş Kahraman Özalp canlandırmıştı Geçtiğimiz günlerde eğitimini tamamlayıp yurda dönen Ayşecan görenleri fazla şaşırttı 1548622676 1548622676 aysecantatariyigorenlerinanamiyor5c4e1b597b6e7aysecantatariyigorenlerinanamiyor5c4e1b597b6e7 aysecantatariyigorenlerinanamiyor5c4e1b597b6e7 2002 yılında çekilen Çocuklar Duymasının Duygu'su Ayşecan Tatari, görüntüsüyle dizi hayranlarını şaşırtıyor Oyunculuğa başladığım yılları artık neredeyse hatırlamıyorum bile Birincil dizim annemleydi (Aliye Uzunatağan), onunla benzer sette almak hoşuma gidiyordu Ben adeta Çocuklar Duymasın' bittikten sonra farkına vardım bu işi önemli olarak gerçekleştirmek istediğimin Oyunculuk eğitimi için Amerika'ya gittim, 25 yıl New York'ta Stella Adler Studio of Acting'de okudum Şu an kafam, oyunculukla ilgili daha diğer bir yerde Dot ekibi Festen'i oynuyordu, ben de izlemeye gittim Murat Daltaban'a, Ben bir şekilde varmak istiyorum, ne iş olursa yaparım dedim O da, Gel dedi Ondan sonradan Dot'a gidip gelmeye başladım ve kısa bir süre daha sonra Sarı Ay' adlı oyunda oynadım Her haftam oyunla dolu geçiyor bedenen zorunlu ve emin bir disiplinde yaşaman gereken bir oyun Zaten tiyatroda haftada iki gün ekipçe katıldığımız ceset derslerimiz oluyor AŞKI SONUNA KADAR YAŞIYOR Aşık olduğumu hissediyorum, anlıyorum ve biliyorum yalnızca O anda fizyolojik ve psikolojik ne yaşadığıma dair net bir şey söyleyemem Nasıl Olursa Olsun birincil başlarda ufak bir panik hali oluyor (gülüyor) Aşkı dolu batmış, büyük, iri, abuk subuk, ardina kadar yaşıyorum Sekiz aydır aşığım ABD ONU BÜYÜTMÜŞ Amerika serüvenim oldukça keyifliydi Diğer bir ülkede tek başına yaşamayı başarabilmek, her hâlükarda hayatta herkesin bir defa yapması gereken bir şey Orada bir sürü duvarım yıkıldı, çok pozitif kendimle kaldım, büyüdüm