Ayşegül Yıldız alışverişte ayşegül yıldız ibrahim tatlıses alışveriş fotoları haberleri burada arkadaşlar Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'le hastane odasında nikah masasına oturan Ayşegül Yıldız, günlerce İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız evlendi haberleriyle gündemi meşgul etmişti Bu olayların ardından uzun vakit sessizliğini koruyan Ayşegül Yıldız alışverişe çıktı ve kendinisine yeni ciciler aldıaysegulyildizalisveriste5c4e80ab4a050alt Darısı bana ve diğer bütün alışverişe çıkmak isteyen hemcinslerime olsun diyorumaysegulyildizalisveriste5c4e80ab4a050alt 1548648614 1548648614 aysegulyildizalisveriste5c4e80aba4d08aysegulyildizalisveriste5c4e80aba4d08 aysegulyildizalisveriste5c4e80aba4d08 Geçen ay hastane odasında İbrahim Tatlıses’le evlendiğinden beri ortalarda görünmeyen Ayşegül Yıldız, önceki gün meşhur türkücünün menajeri Eyüp Kanat’la Akmerkez’deydi Tatlıses için eşofman ve spor ayakkabılar satın alan Yıldız, gazetecileri ayrım edince “Beni çekmeyin, sevmiyorum Sadece alışverişe çıktım dedi