Ayşegül Yıldız kimdir biyografisi özetle hayatı burada arkadaşlar ayşegül yıldız kimdir biyografisi hayatı kısaca hayatı hakkında bilgiler burada arkadaşlar İbrahim Tatlıses'le bir halı reklamında oynayanmasıyla adını duyduğumuz İbo'nun sevgilisi Ayşegül Yıldız, uğradığı silahlı saldırıdan sonrada sevgilisi İbrahim Tatlıses'i yanlız bırakmadı Aylardır hastanede çare gören İbrahim Tatlıses'i yanlız bırakmayan isimlerden biride Oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna'ydı İbrahim Tatlıses oğlu İdo ve annesi Derya Tuna, silahlı hücum ardından defalarca birlikte görüldü ve birlikte anıldı Kişisel Olarak ben, İbo'nun Derya Tuna'yla evleneceğini düşünmüştüm fakat İbrahim Tatlıses nikah kararını Ayşegül Yıldız'dan yanlamasına kıldı Dün akşam sıcağı sıcağına İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Nikah Fotoları ve haberlerini sizlerle paylaşmıştık İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız evlendi haberleri, İbo'nun sevdiği nikah kıydığı bayan Ayşegül Yıldız kimdir sorunlarına neden oldu mekanicom olarak, bu makalemizde Ayşegül Yıldız biyografisi hakkında merak edilen, Ayşegül Yıldız hayatı hakkında ama bilgileri sizlerin bilgisine sunuyoruz Ayşegül Yıldız kim Ayşegül Yıldız resimleri Ayşegül Yıldız biyografisi 1548237758 1548237758 aysegulyildizkimdirbiyografisikisacahayatiburadaarkadaslar5c5a54056e1abaysegulyildizkimdirbiyografisikisacahayatiburadaarkadaslar5c5a54056e1abaysegulyildizkimdirbiyografisikisacahayatiburadaarkadaslar5c5a54056e1ab 1981 doğumlu olan Ayşegül Yıldız İbrahim Tatlıses ile oynadığı filmi doğru adını duyurdu İbrahim Tatlıses, Bir halı reklamı için geçtiğimiz yıllarda Avcılar’da kamera karşısına geçti Reklam filminde beraber oynayacağı partnerini bir türlü anlatmak istemeyen Tatlıses sonrasında “O bir fıstık dedi İbrahim Tatlıses, “101 kişi arasından bir fıstık şeçtik Döndük dolaştık ona karar verdik dedi Bir muhabirin, “İbrahim Bey bu dek fazla fıstık diyorsunuz Siz gerçekten nasıl fıstık seversiniz? diye sorması üzerine önce duraklayan Tatlıses arkasında da “Ben aslında karı seviyorum! Uludağ’da Bu senede fazla don yaptı demesi kahkalara yol açtı Sonrasında Ayşegül Yıldız’ı oynatacağını belirten Tatlıses, “Üzerimden büyük bir tartı kalktı güya söyleyince dedi