Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aysu Baceoğlu'nun dudaklarına ne oldu

Aysu Baceoğlu'nun dudaklarına ne oldu
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesaysubaceoglunundudaklarinaneoldu5ad1cb65e89c7

Aysu Baceoğlu, en buyuk pişmanlığının dudaklarına dolgu yaptırmak olduğunu soyledi 2 Sayfa programına katılan Aysu Baceoğlu Tamamen arkadaş kurbanı oldum O yaptırmış cok memnun kalmış Bana da 'cok iyi doktor sen de yaptır' dedi Dudaklarıma 3 aylık gecici bir dolgu yapıldı Ancak 3 yıl gecti hala o malzeme dudaklarımda Ve bana zarar vermeye başladı Bir kez daha ameliyat olmam gerekiyor ama 'ya daha kotu olursa' diye duşunuyorum Hic cesaretim yok Bu durumdan ben de cok rahatsızımdedi

Similar threads

Aysu Baceoğlu, en büyük pişmanlığının dudaklarına dolgu yaptırmak olduğunu söyledi 2 Sayfa programına katılan Aysu Baceoğlu Adamakıllı arkadaş kurbanı oldum O yaptırmış fazla memnun kalmış Bana da 'fazla iyi hekim sen de yaptır' dedi Dudaklarıma 3 aylık geçici bir dolgu yapıldı Ama 3 yıl geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ayrılık Hikayeleri Ayrılıkla İlgili Hikayeleri Bir Aşk Boyle Bitermi Erkeklerin ne kadar iğrenc kişilikler olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum en azından ondan beklemiyordum o benim gozumde oyle değerliydi ki sanki herşeydi herşeyimdi Mukemmeldi bana gore seviyordum ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt