Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aysun Kayacı Röpörtajı burada

Aysun Kayacı Röpörtajı burada
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aysun Kayacı Röpörtajı burada 'AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR!' 1548621553 1548621553 aysunkayaciroportajiburada5c4e16f598776aysunkayaciroportajiburada5c4e16f598776 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaysun%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EKRANDAKİ YORUMLARI SIK SIK ELEŞTİRİLEN AYSUN KAYACI: NORMALDE FAZLA AKICI KONUŞURUM, PROGRAMDA TUTULUYORUM AYAKLARIM ARTIK GERİ GERİ GİDİYOR Aysun Kayacı, 'Haydi Gel Bizimle Ol' programındaki çıkışlarıyla tartışmaların odağında Bazıları 'sarışın, güzel kız' kontenjanından ekibe dahil olduğunu düşünse de, o kendini, 'Sağduyu sahibiyim ve yanlış laflar ettiğimi sanmıyorum' diyerek savunuyor İşte, Aysun Kayacı'nın, kendisini hedef tahtasına oturtanlara Harper's Bazaar dergisi yoluyla verdiği cevaplar * Benim için en önemlisi, erkek arkadaşıma yetebilmek ve para galip gelmek Fakat insan kendini kandırıyor, hiçbir tarafa yetemiyorum İlişkiye çaba sarfetmek için geç kaldım Gerçekten en fazla ilişkimde bereketli almak istiyorum * İronik konuşuyorum, anlamıyorlar Aynı esprileri Cem Yılmaz yapıyor, kimse ona bir şey demiyor Çünkü o erkek * Okan Bayülgen açıklama yaptığımı görür görmez yadırgadı; 'İnsan bu kadar güzel görüntüden böyle bir şey beklemiyor, tezat oluyor' dedi Ama aklıselim sahibiyim ve yanlış laflar ettiğimi sanmıyorum BANA TEPKİ VAR * Bir tek Hıncal Uluç destekliyor beni Bayan yazarların çoğunda bir tepki var bana karşı Sistem enerjik ve o gücün karşısında iyi niyetle duramıyorsun Diğer meziyetlere sahip edinmek gerekiyor Hafıza gücü, bu camianın çok alışılmış olmadığı bir şey * Erkeklerin dünyası bu; kadınlar da kıskançlıklarından takviye oluyor onlara Hasta olsam sevinecekler! Artık içimden ağzımı açılmak gelmiyor Geçen hafta tek sözcük bile etmemişim Normalde akıcı konuşurum, orada tutuluyorum Ayaklarım geri geri gidiyor ÖNYARGIYI KIRAMAM * Çok severek, bayılarak yapmıyorum bu işi Dürüst kanal, dürüst platform ama bu önyargı olduğu sürece kendimi ifade edemeyeceğim Doğru yere varamayacak Önyargıyı kıramam Kimseyi manipüle edemem * Ne fazla güzelim, ne çok akıllı, ne de çok kabiliyetli Fakat bu üçünü iyi kombine ettiğimi söylüyorlar * Televizyon kariyerimde biraz teflonlaşmam, içimde çelişki yaşamadan yola devam etmem lüzum Oyunculuk suya sabuna daha az dokunuyor, o nedenle oyunculuktan bir gelecek bekliyorum * Herkesin fena olduğuna inanıyorum Hemcinslerimden de çekiniyorum Etrafım sözde düşmanlarla örülüymüş gibi Kendime bunun aksini söylemeye çalışıyorum Çok dinç edinmek gerekli Sultanların, Hollywood yıldızlarının ardından niçin dalkavukların olduğunu anlıyorum MEDYA BİR SATIŞ YERİ * İnsanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi fazla manâlı Hayatımda kimsenin olmadığı dönemlerde, kendimi fazla kötü hissediyorum * Medya bir satmak yeri Ne değin az şey beklersem, o kadar az mutsuz olurum diye düşünüyorum Bir anchorman ile magazin muhabiri aralarında hiçbir fark yok bence id  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt