Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayvalık yeni eğitim-öğretim yılına hazır

Ayvalık yeni eğitim-öğretim yılına hazır

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasından öncesi ilçe genelinde hazırlarını bitirdi.

Okulların açılmasıyla birlikte Ayvalık genelindeki tüm okulların önlerinde araç, yaya ve öğrenci yoğunluğunun fazla olacağından ötürü gruplar okul geçitleri öncesinde şoförlerin yer/zemin işaretlemeleriyle ikaz levhaların boyama çalışmaları gerçekleştirildi.

Ayvalık Belediye Lideri Mesut Ergin’in talimatlarıyla eğitim öğretim devri başlamadan evvel, gruplar tarafından okulların önlerinde vakitle yıpranan ve silinen azami seyir suratlarının gösterildiği sürat ikaz işaretleri ve öğrenci geçidi levhası yol yerlerini ve 'Önce Yaya' ikonlarını boyayarak, öğrencilerimizin trafik güvenliğinin sağlanması amaçlandı.

Similar threads

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öncesi Sivas genelinde okul etraflarında silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasisler ile trafik işaretlerinin yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Sivas Belediye Lideri Hilmi Alım çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenciler okullarına gelerek dersbaşı yaptı. Veliler de öğrencilere eşlik etmeyi unutmadı.
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
ANKARA (İGFA) - 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve tüm velilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılması öncesinde yoğun çalışmalar yapıldığını ve önemli hazırlıklarla döneme başlandığını kaydetti. Son 20 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı iletisi yayınladı. Bakan Özer’in bildirisi şöyle, “Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler, 2022-2023 eğitim öğretim yılını başlatmış olmanın sevinci, heyecanı ve mutluluğuyla sizleri selamlıyorum. Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
CHP Sakarya Vilayet Lideri Ecevit Keleş 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama iletisi yayınladı. 3 aylık bir ortanın akabinde tatilin s ona erdiğini ve okulların öğrencilerine ve öğretmenlerine kavuşacağını söyleyen Lider Ecevit Keleş bildirisinde, "Hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt