iltasyazilim
FD Üye
Az Yağlı Marul Wrap Tarifi İçin Malzemeler
*1 tane küçük boy soğan
*1 tutam maydanoz
*1 tutam dere otu
*2 orta boy domates
*1 tane witlof
*7 küçük boy havuç
*3 diş sarımsak
*4 tane biber
*80 gram haşlanmış tavuk göğüsü
*Baharatlar: çay kaşığı tuz, kırmızı biber, kırmızı toz biber, basilicum
*Marul
Az Yağlı Marul Wrap Tarifi Yapılışı Tavamıza 1 yemek kaşığı zeytinyağ döküyoruz, soğanımızı küp küp doğruyoruz sarımsağımızı da aynı şekilde doğradıktan sonra tavamıza döküyoruz, Havuçumuzu soyduktan sonra ince ince doğrayıp kenara koyuyoruz, biberlerimizi ince ince doğruyoruz Domatesimizi de soyduktan sonra küp küp doğruyoruz Bu sırada tavamızın altını açıyoruz soğanın ve sarımsağın altın rengini aldığını gördükten sonra havuçumuzu ve biberimizi ekliyoruz ,buharla pişirmek için yarım çay bardağı su ekliyoruz, havuçların yumuşadığını gördükten sonra domatezlerimizi ekliyoruz, sulanmaması için ağzını kapatmıyoruz ve maydanozun çoğunu ve dere otunu aynı çoğunlukla ekliyoruz Son olarak ta baharatlarımızı *katıyoruz ve domateslerin pişmesini bekliyoruz
Domatesler piştiği zaman atesin üzerinden alıyoruz ve haslanmış tavuk etini dilip ekliyoruz bunu güzelce karıştırıp marolumuzun içine teker teker döküyoruz
Witlofumuzu ince ince doğradıktan sonra marolumuzun üzerine süslüyoruz ayrıca kalan maydanozu ve dere otunu da üzerine süs olarak kullanabilirsiniz
Afiyet olsun !
*1 tane küçük boy soğan
*1 tutam maydanoz
*1 tutam dere otu
*2 orta boy domates
*1 tane witlof
*7 küçük boy havuç
*3 diş sarımsak
*4 tane biber
*80 gram haşlanmış tavuk göğüsü
*Baharatlar: çay kaşığı tuz, kırmızı biber, kırmızı toz biber, basilicum
*Marul
Az Yağlı Marul Wrap Tarifi Yapılışı Tavamıza 1 yemek kaşığı zeytinyağ döküyoruz, soğanımızı küp küp doğruyoruz sarımsağımızı da aynı şekilde doğradıktan sonra tavamıza döküyoruz, Havuçumuzu soyduktan sonra ince ince doğrayıp kenara koyuyoruz, biberlerimizi ince ince doğruyoruz Domatesimizi de soyduktan sonra küp küp doğruyoruz Bu sırada tavamızın altını açıyoruz soğanın ve sarımsağın altın rengini aldığını gördükten sonra havuçumuzu ve biberimizi ekliyoruz ,buharla pişirmek için yarım çay bardağı su ekliyoruz, havuçların yumuşadığını gördükten sonra domatezlerimizi ekliyoruz, sulanmaması için ağzını kapatmıyoruz ve maydanozun çoğunu ve dere otunu aynı çoğunlukla ekliyoruz Son olarak ta baharatlarımızı *katıyoruz ve domateslerin pişmesini bekliyoruz
Domatesler piştiği zaman atesin üzerinden alıyoruz ve haslanmış tavuk etini dilip ekliyoruz bunu güzelce karıştırıp marolumuzun içine teker teker döküyoruz
Witlofumuzu ince ince doğradıktan sonra marolumuzun üzerine süslüyoruz ayrıca kalan maydanozu ve dere otunu da üzerine süs olarak kullanabilirsiniz
Afiyet olsun !