Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azamet

Azamet
0
230

Similar threads

Bakınız; Ululuk Azamet kelimesinin ruya tabiri fark etmiş olduğunuz uzere kısa ve oz anlatılmıştır Ancak ruya tabirlerinde unutmamanız gereken en onemli ozellik ruyanızda gormuş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin acıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Gerek Ölü ve gerekse diri olan insana azamet ve ululuk kullanmak ırk arasinda sayilmaya, Allahu Teala indinde yüksek derecelere kötüye işaret eder Bazen de bu rüya, kafirin hidayeti, günahkarin tevbesine delalet eder Ululuk azamet kelimesinin rüya tabiri ayrım etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Bir kimseye ruyada azamet ve ululuk goste­rilmesi; o kimsenin toplum icinde saygınlığına ve Allah katında derecesinin yuksek olacağına delalet eder Bazen de ruyada azamet ve ululuk gorulmesi; kafir bir kimsenin iman edip musluman olacağına veya gunahkar bir kimsenin gunahlarından dolayı tovbe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Kibriyâ, üstünlük ve azamet bana mahsustur Bu ikisinde bana ortak olanı Cehennem'e atarım, hiç acımam (Hadîsi KudsîEbû Dâvûd) (Kıyâmet günü) Allahü teâlâ buyurur ki: İzzetim, kibriyâm, azametim ve celâlim hakkı için yemin ederim ki ben Lâ ilâhe illallahdiyenleri (Cehennem'den) muhakkak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
1 Büyüklük, Cenâbı Hakk'ın büyüklüğü Kibriyâ, üstünlük ve azamet bana mahsustur Bu ikisinde bana ortak olanı Cehennem'e atarım, hiç acımam (Hadîsi KudsîEbû Dâvûd) (Kıyâmet günü) Allahü teâlâ buyurur ki: İzzetim, kibriyâm, azametim ve celâlim hakkı için yemin ederim ki ben Lâ ilâhe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,518Konular
981,076Mesajlar
30,870Kullanıcılar
halit3460Son üye
Üst Alt