Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azer bülbül kimdir

Azer bülbül kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Azer bülbül kimdir Azer bülbül hayatı ve Azer bülbül biyografisi

Azer bülbül 1969 yılında Kars Akyaka bağlı Arpaçay da dünyaya geldi
Azer BülbülGerçek adı Sübutay Kesgin dir

Azer bülbül Daha Sonra ailesi ile birlikte Almanya'ya yerleştiMüzik yaşantısına Garip Yolcualbümü ile başlayan Azer Bülbül daha sonra Ahali Arabesk tarzında Yalan Olur, Ben Sana Vurgunum, Fıratgibi albümleri ile müzik yaşantısına devam ederken ana patlamayı 1996 yılında çıkardığı Ben Babayımadlı albümü ile yapdı Bu albümde bulunan Yaralandınmı Ey Can , Dokunmayın Çok Fenayım ve Her An Herşey Olabiliradlı parçaları ile büyük ses getirmiş ve sesini milyonlara sevdirmişdi

Bazıları için tek kasetlik ünlüydüve belkide zamanla kaybolanlardan olacaktıAncak Azer Bülbül Ağıt,Zordayımve Âmâ Kurşunile ardı ardına tek sözcük ile Alışılmışolacak albümlere imza atıyor ve adını müzik dünyasına Altın Harflerleyazdırıyordu

Azer Bülbül milyonlarca hayranı oldu , harikulade sesiyle ,kendine has hareketleri ile Arabesk müzikte Babalakaplı ender sanatçılardan birisi olmuşdu

Daha Sonra Azer Bülbül Yalan Sevgiler, Başımda Bela Var, Bana Düştüve Ateş Düştüğü Yeri Yakaralbümleri ile yeri doldurulamaz bir artist olduğunu kanıtlıyor hayran kitlesi sınırları zorluyorduHatta bundan böyle en eski albümleri bile tozlu raflardan inip Seçmeleradı altında tekrar piyasaya giriyor Üzülmedim ancakşarkısı yıllar sonradan dillerde dolanıyordu

Azer Bülbül'ün ağzından :

Her insanın hayatında fena dönemler oluyor Ben de birçok olumsuzluk yaşadım Ama bundan böyle hepsi geride kaldı 18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm 1,5 yıldır da temizim Uyuşturucu kullandığım dönemde bedensel manevi büyük hasar gördüm Artık o günleri anmak bile istemiyorum

Uyuşturucuya Almanya'da başladığını söyleyen Azer Bülbül, iyi bir aile ortamına sahip olduğunu ancak arkadaş seçiminin onu bu noktaya getirdiğini söyledi

2007 nin son günlerinde Azer Bülbül harikulade bir albüm ile dönüyor Herkesin ilgiyle beklediği albüm gecikmeli olarak çıkıyorAncak herkesin beklediğine değiyordu
Kalemin Kırıldıalbümü ; içerisindeki Zorunamı Gitti,Alıştımve Dayanamıyorumşarkıları öncülüğünde dinleyenlerini mest ediyor,Azer Bülbül her zaman yaptığını tekrarlıyor yeniden herkesi kendisine hayran bırakıyordu *

858,497Konular
982,129Mesajlar
30,083Kullanıcılar
Karaca079Son üye
Üst Alt