Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azer Bülbül Ölüm Sebebi ? Neden öldü ?

Azer Bülbül Ölüm Sebebi ? Neden öldü ?
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Azer Bülbül Ölüm Sebebi ? Niçin öldü ? azer bülbülün ölüm sebebi azer bülbülün ölüm nedeni azer bülbül niçin öldü Antalya'da 20 gündür bir gece kulübünde sahne alan Azer Bülbül, otel odasında ölü bulundu 1548643692 1548643692 azerbulbulolumsebebinedenoldu5c4e6d7289941jpegazerbulbulolumsebebinedenoldu5c4e6d7289941jpeg azerbulbulolumsebebinedenoldu5c4e6d7289941jpeg İHLAS SON DAKİKA AA muhabirinin edindiği bilgiye takriben, Şarampol Caddesindeki bir otelde konaklayan ünlü sanatkâr Azer Bülbül, kendisini cep telefonu ile arayan ve ulaşamadığı için otele gelen menajeri kadar odasında ölü bulundu Otel yetkililerinin çağırdığı 112 ambulansı ekipleri Bülbül'ün solunum yetmezliğine emrindeki ölmüş olabileceğini bildirdiği öğrenildi Bülbül'ün bir süredir Antalya'daki bir barda sahne aldığı öğrenildi Sanatçı Azer Bülbül'ün vefat nedeni otopsiyle belirlenecek Antalya'da otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı Şarampol Caddesi'ndeki 3 yıldızlı bir otelin 4'üncü katındaki odasında ölü bulunan Azer Bülbül'ün cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin arkasından otelden çıkartılarak cenaze aracına konuldu Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bülbül'ün, muhakkak vefat nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi AZER BÜLBÜL ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? Sanatkâr Azer Bülbül'ün ölümüyle ilgili 24 yaşındaki bir kadının gözaltına alındığı bildirildi Antalya Şarampol Caddesi'ndeki konakladığı 3 yıldızlı otelin 4'üncü katında ölü bulunan Azer Bülbül'ün ölümüyle ilgili soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri SS'yi (24) gözaltına aldı Kadının sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi İŞTE AZER BÜLBÜL'ÜN ÖLÜM NEDENİ Antalya'da otel odasında ölü yer alan ressam Azer Bülbül'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı Bülbül’ün ölüm nedeni de belli oldu Azer Bülbül'ün ölüm nedeninin ilk belirlemelere göre yürek krizi olduğu öğrenildi id Ünlüler şok vefat ile ilgili ne dedi? Doğa Rutkay Solunum yetmezliğinden ölüm etmiş Azer Bülbül Hatice Azer Bulbul,Mekanin Cennet Olsun Guzel Yurekli Arkadasim,Sen Bu Olumu Hakedicek Adam Degildinazerbulbulolumsebebinedenoldu5c4e6d728d91balt :( Frown :( SENI SEVIYORUZ Davut Güloğlu Azer bülbul vefat etmıs hakkın rahmetıne kavusmus ALLAH rahmet eylesın yerı mekanı cennet olsun ALLAH gunahlarını affetsın Elif Güvendik AZER BULBUL ALLAH rahmet eylesin Vatan Muhakkak Hayat ne alışılmadık 1 ay once filmimize misafir oyuncu olarak katilmisti halbu ki Azer Bulbul'e Allahtan Rahmet Yakinlarina bas sagligi diliyorum Ozan Güven Azer Bulbul'e Allahtan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabirlar diliyorum Murat Başaran Sanat Camiasindan Bir Yarprak Daha Dokuldu,Turkiye'nin Olmez Seslerinden AZER BULBUL Hayatini Kaybetmis,Mekani Cennet OlsunUnutmayacagiz Hüsnü Şenlendirici Azer Bulbulmekanın cennet olsun Atilla Taş Azer bulbul u tanırdım ıyı bır ınsandı Tek zararı kendıne olanlardan Allah rahmet eylesın Azer Bülbül fanları tarafından gönderilen twitler; Canimi canina katarcasina omrumu ugrunda harcarcasina deliler gbiyim vurgunum sana illede sen illede sen! Azer bulbul 2019 senesi nasıl geçeceğinin sinyalini verdi galiba Mekanın Cennet Olsun Azer Bulbul Azer Bulbul'un olum haberiyle kursun girdi sol yanimdan Allah rahmet eylesin Zorumuza gitti gardaş bırakıp gitmen Azer Bulbul Zordayim eyyy aneyyy !!!! Allah rahmet eylesin Azer Bulbul vefat etmiss Azer Bulbul e Allah'tan rahmet diliyorum Keşke bu aşamaya gelmeden önce arkadaş ve arkadaşları ona destek olabilselerdi Acı kaybımız azer bulbul odasında ölü bulundu(sen nasıl feleksin) AZER BÜLBÜL KİMDİR? 1969 ‘da Kars Akyaka ‘da (Arpaçay) dünyaya geldi Azer BülbülGerçek adı Sübutay Kesgin ‘ dir Sonra ailesi ile birlikte Almanya’ya yerleşti Müzik yaşantısına “Ilginç Yolcu albümü ile başlayan Azer Bülbül daha sonra Insanlar – Arabesk türünden “Yalan Olur , “Ben Sana Vurgunum , “Fırat gibi albümleri ile müzik yaşantısına devam ederken başlıca patlamayı 1996 yılında çıkardığı “Ben Babayım adlı albümü ile yaptı Bu albümde bulunan “Yaralandınmı Ey Can , “Dokunmayın Fazla Fenayım ve “Her An Herşey Olabilir adlı parçaları ile büyük ses getirmiş ve sesini milyonlara sevdirmişti  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt