Azer Bülbülün Vefat Nedeni Rahmetli Azer Bülbül'ü bilenler tanıyanlar iyi bilirler arkadaşlarım Bana Kalırsa üç beş yıl önce kendisini tanıma fırsatım oldu Zararı yalnızca kendine olan bir insandı, Bağzı şeyler kullanıyordu malesef Yüsek ihtimal ile kalp krizi gibi geliyor bana Vücudunun dayanmadığını düşünüyorum Derhal buradan sizlere neler kullandığını söylememe gerek yok zannedersem anlayan anlamıştır diye düşünüyorum 1548643701 1548643701 azerbulbulunolumnedeni5c4e6d7a76ee2azerbulbulunolumnedeni5c4e6d7a76ee2 azerbulbulunolumnedeni5c4e6d7a76ee2 Haber sitelerine düşen yazılarda vefat sebebi ile ilgili şunlar yazıyor arkadaşlarım AA muhabirinin edindiği bilgiye takriben, Şarampol Caddesindeki bir otelde konaklayan ünlü artist Azer Bülbül, kendisini cep telefonu ile arayan ve ulaşamadığı için otele gelen menajeri tarafından odasında ölü bulundu Otel yetkililerinin çağırdığı 112 ambulansı ekipleri Bülbül'ün solunum yetmezliğine tabi ölmüş olabileceğini bildirdiği öğrenildi Şarampol Caddesi'ndeki 3 yıldızlı bir otelin 4'üncü katındaki odasında ölü bulunan Azer Bülbül'ün cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardındaki otelden çıkartılarak cenaze aracına konuldu Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bülbül'ün, muhakkak ölüm nedeninin yapılacak otopsiden daha sonra belirleneceği bildirildi 1548643701 1548643701 azerbulbulunolumnedeni5c4e6d7a7dcfeazerbulbulunolumnedeni5c4e6d7a7dcfe azerbulbulunolumnedeni5c4e6d7a7dcfe İŞTE AZER BÜLBÜL'ÜN ÖLÜM NEDENİ Antalya'da otel odasında ölü bulunan ressam Azer Bülbül'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı Bülbül’ün vefat nedeni de belirlenmiş oldu Azer Bülbül'ün vefat nedeninin ilk belirlemelere göre kalp krizi olduğu öğrenildi