Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

azerilerden reklamlar

azerilerden reklamlar
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ
Bir Sormacam Var Balalar Gaydi Gaptır Gaptır
Caya Gaamaltıya Gatar Dimeli Nedir Nedir
Miskimit Denince Ahla Tamam Şindi Gaptım
Heman Onun Adı Duşer Eti Eti Eti )

ARADIGINIZ KİSİ KAPSAMA ALANİ DİSİNDA İSE:
Aradiginiz Numreye Zeng Catmir Tilifon Ya Sondurulur Ya Da Eat
Dairesi Haricindedir Hayis Edirik Biraz Sonra Zengeyleyesiniz

SELULIT KREMI REKLAMI
Kadın Manken:
Kepınızın Melumıdır Selilit Avratları Dehsete Duşirir

HABERLER
Spıker:
Gardas Olke Turkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer Tutun
Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı

İPANA REKLAMI
Dıs Ses:
Yenı Yetmelerınızın Korpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın

REJOİCE SLOGANİ Yika Ve Cik!Ya Azerbeycan'da Soyleymis:
Cimirem Cikirem!

Similar threads

ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ Bir Sormacam Var Balalar Gaydi Gaptır Gaptır Caya Gaamaltıya Gatar Dimeli Nedir Nedir Miskimit Denince Ahla Tamam Şindi Gaptım Heman Onun Adı Duşer Eti Eti Eti imagesazerbaycanreklamlari5b00144930a22gif ARADIGINIZ KİŞİ KAPSAMA ALANİ DIŞINDA İSE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ Bir Sormacam Var Balalar Gaydi Gaptır Gaptır Çaya Gaamaltıya Gatar Dimeli Nedir Nedir Miskimit Denince Ahla Cilalı Şindi Gaptım Heman Onun Adı Düşer Eti Eti Eti ) ARADIGINIZ KİSİ KAPSAMA ALANİ DİSİNDA İSE: Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Reklamlarrr Arkadaşlar kısa bir arası veriyoruz Ama Azerice iyi okumalar REKLAMLARRRRR ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ Bir Sormacam Var Balalar Gaydi Gaptır Gaptır Çaya Gaamaltıya Gatar Dimeli Nedir Nedir Miskimit Denince Ahla Tamam Şindi Gaptım Heman Onun Adı Düşer Eti Eti Eti )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ Bir Sormacam Var Balalar Gaydi Gaptır Gaptır Çaya Gaamaltıya Gatar Dimeli Nedir Nedir Miskimit Denince Ahla Işlenmiş Şindi Gaptım Heman Onun Adı Düşer Eti Eti Eti ARADIGINIZ KIŞI KAPSAMA ALANİ DIŞINDA İSE: Aradığız Nümreye Zeng Çatmir Tilifon Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Eti'nin azerice şarkısı etinin şarkısı eti nin şarkısı Meşhur Eti Bisküvilerinin sarkısının Azericesi Bir sormacam var balalar Gaydi gaptır gaptır Çaya gaamaltıya gatar Dimeli nedir nedir Miskimit denince ahla Bitmiş şindi gaptım Heman onun adı düşer Eti Eti Eti !  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt