Azerilerin Eurovision Parçası Sinan Akçıl'dan ! eurovision azerbeycan şarkısı 2019 eurovision 2019 azerbeycan parçası sinan akçıl haberleri Bildiğiniz gibi eurovision 2019 parçamızı kimin seslendireceği bir zaman tartışma konusu olmuş, Hande Yener mi, Murat Boz mu, Şebnem Ferah mı derken sürpriz bir isim Can Bonomo 'ya bu tahsis verilmişti meleklerazerilerineurovisionparcasisinanakcildan5c4e60e85ef53alt İşte o zamanlar Hande Yener için Sinan Akçıl bir parça hazırlamıştı İşte o parça bu sene eurovisionda Azerbeycan'ın parçası olacakmış Haberin detayları şöyle; 1548640483 1548640483 azerilerineurovisionparcasisinanakcildan5c4e60e892e56azerilerineurovisionparcasisinanakcildan5c4e60e892e56 azerilerineurovisionparcasisinanakcildan5c4e60e892e56 Hande Yener yarışmaya katılamayınca; Sinan Akçıl, Eurovision için yazdığı şarkıyı Azeri Aygün Kazımova'ya verdi Şarkı, Eurovision haftasında Bakü'de görücüye çıkacak AVRUPA'DA ÇIKACAK Şarkı nihayet ortaya çıkacak! Sinan Akçıl; arkadaşı Hande Yener'in Eurovision'a katılma olasılığı nedeniyle 'İkinci Sen' isimli bir şarkı hazırlamıştı Yarışmaya Can Bonomo gidince, Akçıl şarkısını Azerbaycanlı sanatkâr Aygün Kazımova'ya verdi Kazımova ile Akçıl'ın düet yaptığı single Avrupa'da da piyasaya çıkacak İKİ ŞARKI YARIŞACAK Akçıl, Cümbür Cemaat Eurovision'a Hande nasıl bir şarkıyla katılacak diye merak ediyordu ya, sürprizi patlatıyorum Aygün Kazımova, yaptığım şarkıyı dinleyince beğendi ve 'Bunu Bakü'de Eurovision'un yapıldığı hafta takdim etmek istiyorum' dedi Anlayacağınız bu sene Eurovision'da Türkiye'nin iki şarkısı yarışacakdedi AZERİLERİN DİVASI Aygün Kazımova; 'Azerbaycan'ın Divası' olarak biliniyor 'Devlet Sanatçısı' unvanına sahip sanatçı; Rusya, Ortadoğu ve Avrupa'da da tanınıyor uçankuş