Hemen Hemen Hiç Geyik Muhabbeti Birazda geyik muhabetlerine gözatalımazicikgeyikmuhabbeti5c5619064bbe8alt Big Grin Soru: Mr Slatrey, balayına gittiniz yok mi?Cevap: Evet Efendim, Avrupa'ya gittimSoru: Peki eşinizi de götürdünüz mü?Soru: Gördüğünüz kişiyi tanımlama edebilir misiniz?Cevap: Orta boylarda sakallı biriydiSoru: Peki erkek mi, kadın mıydı? Soru: Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi?Yanıt: ÖlümleSoru: Peki hanginizin ölümü? Soru: Tüm cevaplarınız sözlü olmalı, anlaşıldı mı? Şimdi söyleyin bana hangi okula gittiniz?Yanıt: SözlüSoru: Otopsiye başladığınız saati söyleyebilir misiniz?Yanıt: Otopsi sabah 8:30 civarında başladıSoru: Ve bu sırada Mr Dennington ölüydü, değil mi?Cevap: Yooo, masanın üstünde yerleşik kendisine neden otopsi yaptığımı merak ediyorduSoru: Doktor, otopsiye başlamadan önce nabzı teftiş ettiniz mi?Yanıt: Hayır Soru: Kan basıncını kontrol ettiniz mi?Yanıt: HayırSoru: Solunumu denetim ettiniz mi?Cevap: HayırSoru: O süre hastanın otopsi sırasında halen yaşıyor olma ihtimali var, o kadar değil mi?Yanıt: HayırSoru: Bundan nasıl bu kadar muhakkak olabilirsiniz?Cevap: Çünkü beyni yanımdaki kavanozun içinde duruyorduSoru: Ancak buna karşın halen hayatta olamaz mıydı?Cevap: Natürel, ola ki de hayattaydı ve bir yerlerde hukuk master'ı yapıyordu