Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azınlık Okullarında Kılık Kıyafet Uygulaması Nasıl Olacak ?

Azınlık Okullarında Kılık Kıyafet Uygulaması Nasıl Olacak ?
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Azınlık Okullarında Kılık Kıyafet Uygulaması Nasıl Olacak ? Bu konu; azınlık okullarda kılık giysi uygulaması hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bildiğiniz üzere artık okullarda tek herif kıyafet uygulamasına resmi gazetede yayınlanarak son verildi Önümüzde oysa öğretim yılından itibaren geçerli edinmek üzere bundan böyle öğrenciler kesin kurallara uyarak serbest kıyafetle okula gelebilecekler Bu konua akla gelen sorulardan biri azınlık okullarında yönetmeliğin uygulanıp uygulanmayacağı İşte konuyla ilgili bilgiler 1549343318 1549343318 azinlikokullarindakilikkiyafetuygulamasinasilolacak5c591a5ab7f0fazinlikokullarindakilikkiyafetuygulamasinasilolacak5c591a5ab7f0fazinlikokullarindakilikkiyafetuygulamasinasilolacak5c591a5ab7f0f Yönetmelikte belirlenen sınırlamalar açık havada mektep öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde kılık ve kıyafetinin özgürlük olmasına dair bu yönetmelik, 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu’ndaki uluslararası özel öğretim kurumları, yabancı okullar ve azınlık okulları öğrencileri hakkında uygulanmayacak Azınlık okulları bu yönetmeliğe yan değiller Kendi düzenlemelerini kendi mevzuatları ile belirleyebilirler  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt