Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aziz Nesin sozleri

Aziz Nesin sozleri
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aziz Nesin şiirleri
Aziz Nesinin sozleri
en guzel Aziz Nesin sozleri

Yatağa yatınca,
Yureğinin sesinden uyuyamıyorsan;
Anla ki yalnızsın

Seni, annen kadar sevecek ve baban kadar merak edecek hic kimse yoktur; O yuzden kimse bana aşktan bahsetmesin

En guzel şiir matematiktir Yeryuzunde şimdiyedek “iki kere iki dort ederden daha guzel bir dize yazılmamıştır sanırım

Korku, en beşeri duygudur Benim iktidarlara başkaldırışımı gorenlerden kimi beni korkusuz insan sandılar Oysa ben korkarım Ne var ki, bende, başkalarına yararlı olacaksa, doğru bildiğimi, inandığımı soylemek, acıklamak duygusu, korku duygusuna her zaman ustun gelmiştir Korkarım, yine soylerim

Uşumek varsa bu sıcağın yokluğudur, Karanlık varsa ışığın yokluğu Eğer her yer karanlık ve sen uşuyorsan işte bu onun yokluğu

Turk erkeğinin dunyanın en kıskanc erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine guvenmediklerindendir

Ne olunun αrkαsındαn konuşulur, ne de gidenin Cunku hα olmuştur, hα gitmiştir kαlαn icin

Korkmuyorum diyenler, ya başkalarına yalan soyluyorlar, ya kendilerine yalan soyleyip kendilerini kandırıyorlar yada bilmeyerek insan olmadıklarını soyluyorlar

İnsan, insan gibi, insan olarak hur olmasını bilmezse, hur olamazsa, o zaman kurtlar, kuşlar gibi hur sanır kendini

İşin zoruna gideceksin Her zaman zoru dene Zoru yapamasan bile, zoru yapmaya calışarak hic olmazsa kolayını yaparsın

Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca donup ozledim demesi; ozlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır

Aynı kağıdın arka ve on yuzleri gibiyiz Sonsuza dek beraber; ama hicbir zaman birbirlerini gormeyen

Yoksulun tek silahı calışmaktır

Tembellerin calışma gunu yarındır

Dar yerden cıkanlar geniş yerlere sığmazlar

Eskisi olmayanın yenisi de olmaz

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt