Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aziz Yıldırım İş Başı Yaptı

Aziz Yıldırım İş Başı Yaptı
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aziz Yıldırım Fenerbahce Kulubunde

378 gun sonra yonetim kurulu toplantıya katılan Yıldırım hasret giderdi
Tahliyesinden iki hafta sonra ilk kez Fenerbahce Kulubu ’ne giden Başkan Yıldırım, eski ve yeni yonetim kurulu uyeleri ile duygusal anlar yaşadı, Yepyeni bir heyecanla, kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi

Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım, dun yaşanan sıkıntılı 3 Temmuz surecinden sonra ilk kez kulup binasına geldi Cok duygusal anlara sahne olan bu ilk buluşma, aynı zamanda eski yonetim kurulu uyelerini de kulup binasında topladı
Kulube gelir gelmez, yaklaşık 1 yıldan fazla suredir ayrı kaldığı odasına giden Başkan Aziz Yıldırım ’ın yanına, başta eski başkanvekili Nihat Ozdemir ve eski asbaşkan Ali Koc olmak uzere sarı lacivertli kulubun tum yonetim kurulu uyeleri tek tek geldiler

imagesazizyildirimisbasiyapti5b03fb25b2722

Similar threads

23 Şubat Aziz Yıldırım Savunmasında neler dedi İşte 23 şubat 2019 cağlayan mahkemesi Şike davası aziz yıldırım sozleri; Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım, savunmasını tamamladı İfade sırası Fenerbahce yoneticisi İlhan Ekşioğlu'nda Aziz Yıldırım: Fahri Tatan, Tahir Kıran'ın adamıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Şike Davasında Aziz Yıldırım'ın savunması Cağlayan Adliyesi'nde şike iddiaları kapsamında acılan davada Aziz Yıldırım, savunmasında galatasarayın şike yaptığı iddalarında bulundu savunması devem eden Aziz Yıldırım, Galatasarayın şike yaptığını gosterip Fenerbahcenin şike yapmadığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Aziz Şimşek Fenerbahçe Kulübünde 378 gün sonra idare heyeti toplantıya katılan Yıldırım hasret giderdi Tahliyesinden iki hafta sonradan ilk önce Fenerbahçe Kulübü ’ne dışarı giden Başkan Şimşek, eski ve yeni idare heyeti üyeleri ile hissi anlar yaşadı, Yepyeni bir heyecanla, kaldığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Aziz Yıldırım Duruşma Tarihi ne zaman Duruşma tarihi: 14 Şubat Futbolda şike iddiaları uzerine aralarında Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'u tutuklu 93 sanık acılan davanın ilk duruşması gorulmeye başladı Duruşmaya aralarında Aziz Yıldırım, Şekip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Aziz Yıldırım Savunması Tam Metni Aziz Yıldırım'ın savunma metni İşte Aziz Yıldırım'ın savunmasının tam metni: Sayın Başkan Sayın Uyeler, Adalet topaldır; ağır ağır yurur, fakat gideceği yere er gec ulaşırduşuncesiyle sekiz ay sonunda Sayın Mahkemenizin huzurlarındayız 3 Temmuzdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt