Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aziz Yıldırım Savunması Bitti 23 Şubat

Aziz Yıldırım Savunması Bitti 23 Şubat

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
23 Şubat Aziz Yıldırım Savunmasında neler dedi

İşte 23 şubat 2019 çağlayan mahkemesi Şike davası aziz şimşek sözleri;

Fenerbahçe Başkanı Aziz Şimşek, savunmasını tamamladı Ifade sırası Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nda
Aziz Yıldırım: Fahri Tatan, Tahir Kıran'ın adamıdır Tahir Kıran, Trabzonsporlular'a mesaj çekiyor Tahir Kıran, buraya gelsin anlatsın
İbrahim Akın kendi kumar sorununu örtmek için yalan ifade verdiğini Metris'te bana söyledi
Aziz Şimşek: İbrahim Akın kendi hatalarını örtmek için bizi kullanmıştır
Aziz Şimşek: İbrahim Akın'a 100 bin euro verdiysem kendimi Boğaz Köprüsü'nden atacağım Vermemişsem Güvenlik Müdürü dahil kim bu iddiayı ortaya attıysa istifa etmeli
Aziz Yıldırım, İbrahim Akın ile iddialara cevap verdi

9 MİLYON EUROYA TRANSFER ŞİKESİ OLMAZ

Mahkemeye ara verildi
Duruşma Başkanı Ekinci'nin Tez toparlayın Diğer sanıklar sizi bekliyorsözleri üstüne Aziz Şimşek birşey demedi
Aziz Şimşek: Ahlaksızların karası ortaya çıkana kadar uğraşacağım
Aziz Şimşek: Içten bildiğimi her zaman söyleyeceğim Bir Takım arkadaşlar dek secdeye başım değmese de onlardan daha vicdanlıyım
KarabüksporFenerbahçe maçına geçen Aziz Yıldırım, Emenike transferiyle ilgili olarak 9 milyon euroya transfer şikesi yapılmazdedi
Aziz Şimşek: Futbolcu yok, lakin nasıl şike var
Aziz Yıldırım, Bursasporİstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını anlatmaya başladı

KÜÇÜK COOPER OLAYI

Mahkeme, Aziz Yıldırım'a 15 dakika daha zaman verdi Bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı, Madem savunma izni vermiyorsunuz, o zaman diğer maçlarda hile olmadığını kabul ediyorsunuz Ben yargılansam bitmiş, ama burada 105 yıllık bir kulüp yargılanıyordiye konuştu
Aziz Şimşek: İlhan Bey ile Abdullah Başak arasındaki konuşmalar totemden ibaret Bizler sevdiğinmiz insanlara takviye ederiz Mini Cooper olayı da budur
Şimşek'ın Abdullah Başak hoş sohbet adamıdır, diğer özelliği yokdemesi üzerine bütün salon güldü
Aziz Şimşek: 6222 sayılı yasa çıkmasa, buraya dolandırıcılıktan gelecektik
Duruşma Başkanı Mehmet Ekinci, Aziz Yıldırım'a Toparlayalım artıkdedi

İŞTE SATIN ALDIĞIMIZ KALECİ!

Aziz Yıldırım: Korcan, genç ve geleceği parlak biri İddialarla karalamaya çalışıyoarlar, iddiaların dayanağı değil
Volkan'ın yediği golü belirten Aziz Şimşek, Galiba bu kaleci satılmışifadelerini kullandı
Kaleci Korcan'ın Stoch ve Niang'ın şutlarını kurtarması üzerine Aziz Yıldırım İşte satın aldığımız kaleci sayın başkandedi
Aziz Yıldırım, İspanyaFransa maçında Platini'nin attığı gol ile Korcan'ın Selçuk'tan yediği golü ekranda karşılaştırmalı gösteriyor
Fenerbahçe Başkanı, Duruşma Başkanı Mehmet Ekinci'ye Sivasspor maçını izletiyor
Aziz Şimşek: Mecnun ile anlaşmışsak, bağladığımız Mehmet Yıldız niçin 82 dakikada oyuna girdi, neden bir asist yaptı?
Aziz Şimşek: Trabzonspor, bizim oynadığımız her maçtan önce rakip oyuncuya aktarma öneri ediyor Sivasspor maçından önce de Mehmet Yıldız'a
Aziz Şimşek: Manisaspor maçından itibaren Trabzonspor'un şike ve teşvik çalışmlarını engellemeye çalıştım
Aziz Yıldırım: Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, (Oyuncularım aslanlar gibi oynayacak Besiktaşlı Rıza Çalımbay'a takımı emanet ettim) demiştir
Aziz Yıldırım: Biraz ahlak varsa bizi getirdikleri noktadan dolayı özür dilemeliler Bu değin yalan olmaz Güvenlik'ten utanıyorum

MAHKEME SALONUNDA 2 MİLYON EURO

Çanta ve paraları gören Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, O paralar hakiki mi, sahte mi?diye sordu
Aziz Yıldırım, esir bulunan Abdullah Başak ile uygulamalı anlatım yapıyor Fenerbahçe Kulübü Başkanı, mahkeme salonuna getirilen 2 milyon euronun çantaya sığmayacağını gösterdi
Aziz Şimşek: Bu iddianame öyle bir ışık halkası geldi ancak başkan, yonetici hiç konuşmayacak fakat herşeyin hesabı bize sorulacak
Aziz Şimşek, 43 biten Sivasspor maçındaki şike iddialarına ilişkin savunmasını yapıyor
Fenerbahçeli yöneticiler de duruşmayı izlemek için salondaki yerlerini aldı

*

858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt