Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aziz Yıldırım'dan Alex'e Sert Uyarı

Aziz Yıldırım'dan Alex'e Sert Uyarı
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aziz Yıldırım'dan Alex'e Uyarı

FenerbahceGaziantepspor macında tribunlerin yaptığı tezahurata tepki gosteren ve eline mikrofonu alarak, taraftarlara uyarıda bulunan başkan Aziz Yıldırım, macın ardından da Alex'e sert uyarılarda bulundu

Alex de Souza'nın twitter'dan tepki gosterdiğini ve bunun da yanlış olduğunu ifade eden Yıldırım, En onemli macımız var biz kişilerle uğraşıyoruz olmaz boyle Alex'i cağırdım pazartesi gunu konuşacağız Sizi bir gun oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın Twitter'de istediğinizi yazacaksınız, sonra da oynamak isteyeceksiniz Oyle bir şey yokdedi

Kadro dışı kaldığı icin tepki gosteren Alex'e, zamanında en buyuk desteği kendisinin verdiğini soyleyen Aziz Yıldırım, Dort yıl once herkes Alex ıslıklarken ben alkışladım Burada kalmasını sağladım Ama kimse Fenerbahce'den buyuk değil Genc oyuncular oynasın dedi Alex Recep cıktı oynadı Alex de kusmeyecek Benim onu alkışladığım gibi alkışlayacak şeklinde konuştu