Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aziz Yıldırım'dan Mektup Var!

Aziz Yıldırım'dan Mektup Var!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımn, Büyük Taraftarına Metris'ten teşekkür etti

Aziz Yıldırım'ın avukatları aracılığı ile gönderdiği tanımlama şöyle:

BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINA,

Hakkımızda karar alınmasından önce bilinmesini isterim fakat; bu büyük kulübün, bu emsalsiz camianın ve siz; büyük ve yürekli Fenerbahçe taraftarının başkanı olmaktan baki kibir duyuyorum

Biliyorum yürekleriniz sancılı

Hatta sıkıntılı…

3 Temmuz'dan beri her gün dağlanan yaralarınız kabuk bağlamadı demin

Yaşatılanların onurunuzda bıraktığı hasar daha tamir edilmedi vicdanlarda

Ama sizler; büyük ve yürekli Fenerbahçe taraftarı, bir tek siz vardınız meydanlarda…

Onurumuzsunuz, gururumuzsunuz

Sizlerin doğruca bütün Türkiye gördü cesareti

Kararlılığı

Mücadeleyi

En önemlisi siz varken, kimse yalnız kılamadı bizleri Tek karakter kalabalık olduk tutulduğumuz yerlerde

Sizlerin bir uçtan bir uca gökyüzünü özlemedik, laciverti sema yaptınız haksızlıkların üstüne ve sarısı yargıcı oldu bütün tiranların

Karanlığı tutuklayıp attınız çubuklunun arkasına…

Siz varken dehşet hiç uğramadı yanımıza Bir tek düşmanlarımızın gözlerinde gördük onu Ve hiç düşünmedik sonumuzu Siz herkese öğrettiniz sonsuzluğumuzu

Bir Fenerbahçe destanı yazdınız Tarih yazdığını sananlara inat! Bizler biber gazından yorulmuş gözlerinizde gördük kararlılığı, veya tekmelenen bacaklarınızda

Üstelik kucağınızda çocuğunuzla

İnanın en fena günlerimdi! Lanet ettim yanınızda olamadığıma

Sizler öğrettiniz, uçurtmaların yükseğe çıkması için rüzgârı arkasına almaktansa, rüzgâra karşı durulması gerektiğini Sevgiyi, sadakati, bağlılığı, sizden öğrendi tüm Türkiye! Hatta babalar günü yalnızlığının nasıl tek karakter kalabalıkla kutlanabileceğini gördü Ve futbolun paylaşılan puanlardan ibaret olmadığını anladı herkes

Paylaşılan bunca şeyin yanında, Volkanlar gibi patlayan Kocaman yüreklere tanık oldu Türkiye…

Sayenizde

Her koşulda teslim olmamayı, umudu gördü Ve Fenerbahçe ’nin büyüklüğüne şahitlik etti tarih

En adi ithamlara maruz kalırken Avrupa şampiyonuolan inanca şapka çıkardı bütün Türkiye…

‘Kardeşin duymaz eloğlu duyar ’ türküsünü hissetti hakkımız, yabancıların adaletine terk edilirken

Ve sizlerle Mustafa Kemal'i özlediğini hatırladı Türkiye

Vatanın bölünmez bütünlüğünü ve bir karış toprağın teslim edilemeyeceğini…

Acilen hakkımızda karar verilmeye geldi sıra

Türk adaletine ve en önemlisi haklılığımıza güvenin…

Karar ne olursa olsun, Türk milleti namına karar veren, cumhuriyetimizin adı ile başlayan bu kurumlardan saygınızı esirgemeyin

Ve unutmayın fakat ben her zaman özgürdüm ve sizlerin sayesinde bir gün bile tutsak kalmadım

Bir insanın yaşayabileceği her türlü onuru ve mutluluğu yaşadım sayenizde

Hepinize baki şükranlarımı sunarım Bana bu onuru bu gururu yaşattığınız için Hepinize saygılarımı sunarım, bana bu saygınlığı yaşattığınız için

Ama bu sevda bitmez Ve bilinmelidir oysa; bugün burada ve her yerde olduğu gibi yarın çağlayan'da da son sözümüz Fenerbahçe

*

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt