Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aziz Yıldırımın İfadesi Yayınladı

Aziz Yıldırımın İfadesi Yayınladı
0
93

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Aziz Yıldırımın verdiği açıklama
Aziz yıldırımın şike hakkındaki ifadesi

Futbolda hile iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'na dün verdiği ifadenin bir bölümü, sarılacivertli kulübün internet sitesi yoluyla duyuruldu

Aziz Yıldırım'ın, sarılacivertli kulübün internet sitesinde yer bahşedilen ifadesinin bir bölümü şöyle:

''13 takvim Fenerbahçe Kulübü başkanlık döneminde, kulübü aldığım yerden getirdiğim nokta malumdur Dernek olan Fenerbahçe Kulübü'nü kurumsal bir yapıya dönüştürdüm Bugün Avrupa'nın en manâlı spor kulüplerinden biri haline geldi Bugün salonlarda bayan ve erkeklerde, voleybolda bayan ve erkeklerde tüm Avrupa'da başarılar yakalamaya, bireysel anlamda sporcularımızda Avrupa'da başarılar kazanmaya başladı Benzer şekilde futbolda da Türkiye manâlı isimleri transfer ederek Fenerbahçe ve Türkiye'nin ismini her tarafta duyurmaya başladık

Bugün verdiğim ifade içerisindeki suçlamaları kabul etmediğimi zaten belirttim Bunları yapmadığımı da vicdanen belirtiyorum Mahremiyet ilkesine rağmen yayınlarda devletin emniyetinde çektirdiğim resimlerin kamuoyuna yansıması ve güya suçluymuşum gibi kamuoyu oluşturmaya çalışılması, Taraf ve Fotomaç gibi yayınlama ilkelerine uymayan iki gazetenin Kıbrıs'a kaçacağımı belirtmesi beni derinden yaralamıştır

Ben bu ülkenin evladıyım 60 yaşındayım Bu yaşımdan sonradan da yaşayacağım topraklar Anadolu'dan başka yer olamaz Öldüğüm zaman yatacağım mezarımın yeri de bellidir Gözaltına alındığım süreçten bugüne kadar geçmişten gelen hınçlarını çıkartmak için aleyhime yayın yapan kuruluşların hepsini kınıyorum Destek olanlara da camiam ve şahsım namına teşekkür ediyorum

Rahatsızlıklarım, sağlık durumu sorunlarım var Kalbimde stent takılı, damarımda tıkanma var, böbreğimde kist var, şeker ve tansiyon hastalığım var Gözaltına alındığımdan bu yana az daha her gün hastaneye gidip geldim şimdi da aynı rahatsızlıkları yaşıyorum Arzum, yapmadığım ve candan söylediğim, işlemediğim bu suçlardan dolayı şahsımın serbest bırakılması, dıştan bu davanın devam etmesi, sonunda çıkacak karar neticesinde, suçumuz var ise bu suçumuzun cezasını çekmektir Şu an sıhhat nedeniyle bir yere, ceza evine gitmem beni mağdur durumda bırakacaktır Fenerbahçe ve Fenerbahçe camiasını fazla sevdiğimi söylüyorum Son sözümün de tüm Fenerbahçelilerin söylediği gibi 'Darağacında olsam da son sözüm Fenerbahçe' olacaktır'' *

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt