Azra akın 'erkeğime kendimi en ince ayrıntısına kadar adarım' 1548628656 1548628656 azraakinerkegimekendimitamamenadarim5c4e32b44a11fazraakinerkegimekendimitamamenadarim5c4e32b44a11f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberazra16subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ESKİ DÜNYA GÜZELİ AZRA AKIN, UZUN BİR ARADAN SONRA DİZİ SETLERİNE DÖNDÜ VE TRT’DE YAYINLANACAK “AYRILIK DİZİSİNDE BAŞROLÜ ÜSTLENDİ Şu an kendini maceraperest, mutlu ve gözü kara hissettiğini bildiren Akın, “Bir ilişkiye girdiğimde kendimi en ince ayrıntısına kadar adarım Fakat o ilişki içerisinde bağımsızımdır Herkesin kendi yerine getirmek istediği şeyler var Onları yapmazsan hiçbir şey yürümez O yüzden bir denge olması lazım hayatta diyor Azra Akın, uzun bir aradan sonradan dizi setlerine döndü ve TRT’de yayınlanacak “Ayrılık dizisinde başrolü üstlendi Akın, bir dergiye verdiği röportajda hem yeni projesini hem de “az önce gösteremediği, dar kalmış yönlerini anlattı Seninle birincil tanıştığımızda gelip rahatça kendini tanıttın Türkiye’deki ünlülerde bunu bakmak fazla zor Bu doğallık nereden geliyor? Ailemin beni yetiştirme tarzından geliyor sanırım Sonra zaten karakterim, kişiliğim, kendimi bana kalırsa geliştirmem defalarca bu yönde oldu ınsanlara ve doğaya karşısında içimde beslediğim hislerle ilgili illaki Örneğin bir yere girdiysem ve orada halk müziği oturuyorsa, onlara selam tahsis etmek veya “merhaba seslenmek benim için doğal ve normal olanı Türkiye’deki oyuncular aralarında ben de bunu göremiyorum Varsa da çok az Peki bu doğal halini işin içine makyaj, saç ve roller girdiğinde yansıtabildiğini düşünüyor musun? Tabii ki bugüne dek oynadığım rollerin içinde “gerçek benden parçalar vardı Fakat benim içimde diğer şeyler de var Verdikleri role kadar bunu ara sıra gösterebiliyorsun, bazen gösteremiyorsun ıçimde gösteremediğim böylece çok yanım var ama, bunun için içten rolün gelmesini bekliyorum SPONTANE BİR KİŞİLİĞİM VAR Oyunculuğun nasıl gelişti? Ben buraya ilk geldiğimde işin çok başındaydım O günden bugüne, eğitimlerle ve tecrübelerle öğrendiğim çok şey var Kendi içimdeki gerçeklerle daha açık bir şekilde bağlantıya geçtim O kırılgan, hassas ve reel ben olan tarafımı gösterebilmeye başladım Oyuncunun kendi karakterinin çok açık havada bir rol üstlenmesine ne diyorsun? Kendi dışında bir rol oynamaya inanmıyorum Hepsinde mutlaka senden bir parça var Işlenmiş, roldeki birey diğer bir kişilik oluyor, fakat sen onu oynarken kendi içindeki gerçekliğinle bağlantıya geçmeli ve onu ortaya çıkarmalısın Bu şekilde daha alçak kişiliklerini ortaya çıkararak kendini de tanıyorsun Dönem dönem bu daha alçak kişilikler hayatta da ortaya çıkıyor Mesela şu anda bende en belirgin olan haller; maceraperest, mutlu ve cesur olan halim id Bugünkü çekimde poz vermenin de hoşuna gittiğini gördüm Modellikle ilgili ne düşünüyorsun? Bunlar birer meslek, tıpkı oyunculuk gibi 16 yaşında mankenliğe başladım ve bu benim için hoş bir açılış oldu Bol bol yolculuk ettim ıster istemez büyüdüm Dürüst destekle, devamlı yanımda olan ailem ve iyi bir ajansla çok neşe saçan işler yaptım Spor yapıyor musun? Çok spontane ve gördüğü her şeyi yapmak isteyen biriyim Dans hayatımdaki en büyük heves Tango ve bale yapıyorum Latin de çok seviyorum Bir dönem dizi için beygir bindim Maalesef onu devam ettiremiyorum Uzakdoğu dövüş sanatlarına da ilgim var Kundalini Yoga yaptım, fazla hoşuma gitti ılginç gelen her şeyi gerçekleştirmek istiyorum ama natürel günler yetmiyor Çekim olduğunda fazla yoğun oluyorum O zamanlar da suluboya yapıyorum üstelik hâlâ flüt çalıyorum Yedisekiz sene Hollanda’da çaldım ıngiltere’ye gittiğimde okçuluk, flamenko ve atıcılık yaptım Motor ve araba kullanmayı da çok seviyorum BEN KENDİMİ İLİŞKİME ADARIM Hiç durmuyor musun? Duruyorum natürel Örneğin çocukluğumda film seyrederken “Azra, Azra! derlerdi, hiçbir şey duymazdım Kendi başıma çok oynardım Arkadaşlarımla da saklambaç oynamaya bayılırdım Kesintisiz birine ihtiyacı olan bir çocuk değildim Bağımsızdım her zaman Hâlâ o özgürlük var mı? Hem hür var keza de insanlarla olmayı fazla seviyorum Kendimce arkadaşlık fazla kayda değer hayatta Bağımsızlık derken, bu sözüm kendimi bağlamak istemiyormuşum gibi anlaşılmasın Bir işe ya da ilişkiye girdiğimde kendimi adamakıllı adarım Çünkü kararlıyım Kararımı verdiysem adarım Ama o ilişki içerisinde bağımsızımdır Herkesin kendi yerine getirmek istediği şeyler var Onları yapmazsan hiçbir şey yürümez O yüzden bir denge olması gerekli hayatta Beslenmene dikkat ediyor musun? Uyarı etmeye çalışıyorum Mesela 20 yaşındayken kolayı bıraktım Okulda yaptığımız deney aklıma geliyor Parayı kolanın içinde bir gün bıraktığında dışarı o kadar çıkıyorsa, kim bilir midemize neler oluyor! Cips de yemem Bir tane bağımlılığım var; o da dondurma Düzenli beslenmeye çalışıyorum Evde yemek yemek yapmayı seviyorum lakin tek başına olunca “Hoş bir pilav yapayım gibi bir motivasyonum olmuyor Zamanı gelirse yaparım, en güzelini yaparım Mülâkat: Banu ALAGÖZ KENDİMİ HOLLANDA’DA HEP TÜRK HİSSETTTİM Dünyanın en güzel kadını almak nasıl bir duygu? Çok güzel bir duyguydu Küçüklüğümden beri bir el uzatmak istiyordum ihtiyacı olanlara Bu bir güzellik kavramının aşağı oldu Ben dünyanın en hoş kadını seçildim diye düşünmüyorum Bir misyon için beni seçtiler ıyilik elçiliği gibi Bir yıl bu amaçla dünyayı gezdim Engelli ve kanserli çocuklar için çalıştık Keza ülkemi temsil ettim keza de çocukluğumdan beri istediğim şeyi yaptım Ben Hollanda doğumluyum fakat Türk’üm Kendimi defalarca Türk hissettim