Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azra Akın Geniş Aile Dizisinde

Azra Akın Geniş Aile Dizisinde
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Azra Akın Geniş Aile Dizisinde geniş aile, yeni oyuncular, azra akın, emel çölgeçen, Fırat Danış, hakkında detaylı bilgiler burada arkadaşlar 1549264752 1549264752 azraakingenisailedizisinde5c57e7753d739azraakingenisailedizisinde5c57e7753d739azraakingenisailedizisinde5c57e7753d739 Star tv ekranlarında yayınlanan Geniş Aile dizisine iki yeni oyuncu geliyor meleklerAzra Akın ve dizinin Koyu Bilal'i Fırat Danış ile yapılan röportajı paylaşıyorum sizlerle Geniş Aile' ekibine katılan Azra Akın, dizide Fırat Tanış'ın oynadığı Koyu Bilal'e aşık olacak Akın, aşkın ömrünün uzun olmadığını düşünen partneriyle aynı görüşte değil İkili, yeni sezonun merak edilenlerini anlattı 'Geniş Aile' değişen kadrosuyla yeni sezona başlıyor Dizinin üçüncü sezonunda neler olacak? Fırat Tanış: Şu Anda yeni şeyler anlatmak lüzumlu Aramıza Emel Çölgeçen ve Azra Akın katıldı Yine Cevahir ve Bilal aralarında itiş kakış, kumpaslar, Bizans oyunları devam edecek Zeynep’in gitmesiyle aradan bir vakit geçmiş, ikisi de aşkı bulmuşlar Bu sefer karşılık buldukları bir aşk yaşıyorlar Lakin izleyenlerimizi orada bir sürpriz bekliyor Azra Hanım sizi hangi karakterde izleyeceğiz? Azra Akın: Ben Neşe’yi oynuyorum İyimser, doğal bir kız Yalanı sevmez, sahtekârlığı sevmez Bugüne dek karşısına defalarca sahtekâr ırk çıkmış Bilal’de sevgiyi, aşkı buluyor Koyu Bilal ‘koyu’ olmasına rağmen aslında fazla arkadaş canlısı bir adam Koyu Bilal ve Neşe'nin hikayesinden yola çıkarak size aşkın hissettirdiklerini sorsam? FT: Aşk dediğin nedir? Kimyasal bir hareket Nasıl olur bilemeyiz? AA: Kimse bilemez Herkes kitap yazıyor bu konuyla ilgili, ben hâlâ bilmiyorum Sen biliyor musun? FT: Ben inanmıyorum Yani insanın insana duyduğu aşka inanmıyorum Meşke daha çok inanıyorum (Gülüyor) Ben aşkın yerini başka duygulara bıraktığına, aşkın bir dürtü olduğuna inanıyorum 70 yıldır evliyiz ve hâlâ aşığızderler, yalan Büyük yalan AA: Ben buna itimat etmek istiyorum! FT: Bitmiş, istemek güzeldir Lakin yalan! Aşk başka bir şeye döner Neşe, Koyu Bilal'in hangi özelliğinden etkileniyor? AA: Olduğu gibi Oynamıyor Koyu Bilal? FT: Dünya güzeli kız, Bilal daha ne bulsun? Lakin güzelliği on para etmez, gönlümdeki köşk olmazsa İnsani değerler bulacak çağrıda bulunmak ama AA: Zaten o yüzden dünya güzeli olunuyor İnsani değerlere sahip olunduğu için Sonuçta bir yıl baştan başa bir ödev alıyorsunuz Dünya güzeli edinmek nasıl bir deneyimdi sizin için? İyi oysa olmuşum ya Çünkü perspektif getirdi hayatıma Ben aslında güzelmişimdemiyorum Afrika'dan yarışmaya katılan bir arkadaşım odasını altı kişiyle paylaşıyordu 21 yaşında bunları görürsen, iyi bir perspektif kazanırsın Yaşam sırf senin minik dünyadan ibaret değil O yüzden güzel bir tecrübeydi, bir okuldu benim için Azra Akın Dans etmek ruhuma iyi geliyorİzler miydiniz 'Geniş Aile'yi? Ara Sıra Her izlediğimde beni alıp götürürdü Vardır ya o kadar diziler Ekibi çok sevdim, gerçekten aile gibiler Onlarla müşterek oynamak benim için en hoş keyif Başlarda nasıl olur diye sıradan coşku yaptım ama Uyum sorunu yaşamadınız yani? Ilk günümde setten gitmek istemedim O güzel bir işaret O Kadar hissettiğiniz vakit çok sevinçle gidersiniz işinize, sevinçle yaparsınız Tabii bir alışma süreci vardır Ama çok destek oluyorlar Dizinin öteki bir yeni ismi Emel Çölgeçen Sette nasılsınız? Emel kardeşim Nilüfer’i oynuyor O olduğu için fazla mutlu oldum çok iyi bir oyuncudur Kardeş gibi zaten Burada dostluklar kurmayı, bu tecrübenin bana bir şeyler katmasını ümit ediyorum Ben öğrenci ruhlu bir insanım Öğrenmeyi seviyorum böylece iyi oyuncularla birlikteyim fakat mutlaka fazla güzel şeyler öğreneceğim Bu dizi sizin ilk komedi projeniz Evet Türkiye’de öyle Ne yapacağım diye bir coşku var Yönetmenimizden, Fırat’tan takviye elde etmek benim için fazla manâlı Ben komediyi çok severim 'Geniş Aile' benim için hoş bir açılış olacak diye düşünüyorum Gelen tekliflerin başrol olması sizin için önemli mi? Ben kollektif çalışmalara çok müsait bir insanım Bir şeyin parçası olmak Sıçramak veya öne çıkmak yok Kendimle yarışırım ben, başka kimseyle yarışmam Tiyatro? İlkokuldan liseye kadar defalarca seyircinin karşısında bir şeyler yaptım Ama profesyonel meslek, sesimle oynamak diğer bir şey Tiyatroda ses, duruş fazla önemli Bedensel oyunculuk çok önemli Ben okullu değilim lakin fazla seviyorum sahneyi Ve bu konuda yoğunlaştırmak istiyorum '72 Koğuş' benim için çok hoş bir tecrübe oldu Çok minnettarım o konuda Sizi ekranda en son 'Yok Böyle Dans' yarışmasında izlemiştik Dans etmek sizin için ne açıklama ediyor? Derslere devam ediyorum, sırf ruhuma iyi geliyor diye Bu saatten sonradan profesyonel dansçı olamam Bir film ya da müzikal projesinde yer olmak isterim ama FIRAT TANIŞ Üretken bir zamanımdayımDizinin bu dek sevilmesini neye bağlıyorsunuz? Öyle fazla istikrarsız içten süre ve içten yerde bir araya geldi Cevahir ve Ulvi'nin çatışması, yaptıkları edebiyat, diyaloglar Bugüne değin Türk televizyonlarında yapılmamış şeyler Alt mesajlar, daha alçak figürler var bu dizide Karagöz ile Hacivat, İbiş gibi Özlemiş misiniz seti? Benim için biraz repo gibi oldu sahiden Bu ara tatilde çalıştım Manâsız durunca rahat edemiyorum ben Zaten tatil yapmayı başarabilen biri değilim tek başıma Ne yapayım, nereye gideyim derken yaz biter Yalnızca Ayvalık’a gittim Şerif Gören’in 'Ay Büyürken Uyuyamam' filminde rol aldım Diğer projeleriniz var mı? TRT'de başlayacak bir dizi film daha var Ezel Akay’ın yönettiği 'Gümüş Lale'de oynayacağım Aksiyon üzerine kurulu bir dizi Kuvvet olmayacak mı iki diziyi bir arada yürütmek? Hemen çalışmazsam ne zaman çalışacağım? Fazla üretken bir zamanımdayım milliyet