Azra Akın sevgilisinden ayrıldı azra akın, sevgilisi, ayrılık yaşayan güzelin haberi burada arkadaşlar 1548660163 1548660163 azraakinsevgilisindenayrildi5c4eadc7c3b6aazraakinsevgilisindenayrildi5c4eadc7c3b6a azraakinsevgilisindenayrildi5c4eadc7c3b6a Arza Akın, uzun zaman devamlı aşkını sona erdirmiş Melek'ler Sevgilisinden ayrılan güzelimizin haberini sizlerle paylaşıyoruz 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın İtalyan sevgilisiyle iki yıldır aralıksız ilişkisi sona erdi Kayıtlı hoş, yılının yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı Francesco Boari ile yollarını ayırdı Çift, geçtiğimiz sene nisan ayında da ayrılık haberleriyle gündeme gelmiş, ama kısa vakit sonradan basının karşısına el ele çıkarak dedikoduları yalanlamıştı öte yandan Azra Akın, dün Avon markasının yeni ürününü tanıtmak için objektiflerin karşısına geçti Oyunculuğu çok özlediğini ve yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Akın, “Değil Böyle Dans yarışmasından sonradan bir dinlenme dönemine girdim Yeniden enerji biriktirmek için böyle aralara gereksinim var Bu dinlenme döneminde yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirip, karar vereceğim dedi Dizi izlemeyi sevdiğini ve “Harikulade Asırda Hürrem’i canlandıran Meryem Uzerli’yi de çok beğendiğini sözlerine ekleyen Akın, “Tanımadığım halde onu kendime çok yakın hissediyorum O da benim gibi yurtdışında doğup büyümüş ve oynadığı rolün hakkını veriyor diye konuştu