Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Azra Akın 'Umudum Olur musun' derneği için mahkeme yolunu tuttu!

Azra Akın 'Umudum Olur musun' derneği için mahkeme yolunu tuttu!
0
55

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
azra_akin_umudum_olur_musun_dernegi_icin_mahkeme_yolunu_tuttu_1643794079_2166.jpg

2002 yılında dünya güzeli seçilen Azra Akın geçtiğimiz akşam bir Avm'de görüntülendi. 'Umudum Olur musun' derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Akın, gazetecilerden gelen soruları yanıtsız bırakmadı.

Geçtiğimiz yıl Mood Ödül Töreni kapsamında düzenlenen bağış kampanyasında, 'Umudum Olur musun' derneği için toplanan miktarın yetkililer tarafından verilmediği gerekçesiyle, derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Azra Akın soluğu mahkemede aldı.

T0MnQ_1643793723_2344.jpg
Azra Akın

"YAŞANAN OLAYLAR BENİ KOLAY SOĞUTMAZ"

'Umudum Olur musun' derneği Yönetim Kurulu Başkanı ünlü model Azra Akın, geçtiğimiz akşam bir Avm'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, toplanan bağışların derneğe ulaştırılmamasıyla ilgili, "Bu olay sizi yardım yapmaktan soğuttu mu" şeklinde yönelttikleri soruya Akın, "Yaşanan olaylar beni kolay soğutmaz. Bu hepimizin başına gelebilir. Tabii ki ne kadar dikkatli olsanız da hayat bu; belli olmuyor. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Bu benim hayatımın bir parçası, çok seviyorum" yanıtını verdi.

nxP2y_1643793738_0884.jpg
Azra Akın Umudum Olur musun

"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURDUK"

Öte yandan konuyla ilgili ünlü model Azra Akın gazetecilere, "Hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım. Daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında" ifadeleriyle açıklama yaptı.

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt