Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Azra Akın'dan kafaları karıştıran estetik çıkışı!

Azra Akın'dan kafaları karıştıran estetik çıkışı!
0
80

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
azra_akindan_kafalari_karistiran_estetik_cikisi_1639222677_7566.jpg

Dünya hoşu olan Azra Akın, katıldığı bir davette estetikle ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

Bir hoşluk merkezinin açılışına katılan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Azra Akın,  ayak üstü muhabirlerle de sohbet etti. Akın, doğal hoşluktan yana olduğunu lakin insanların estetik yaptırabileceğini de belirtti.

azra akından estetik açıklaması

Dünya çapında hoşluğu onaylanmış, Akın "Ben doğallığı seviyorum, fakat nasıl keyifli oluyorlarsa o denli yapsınlar. Herkes kendi içinde çok eşsiz. Küçük dokunuşları severim, yalnızca herkes tıpkı olmasın. Bir özelliğin olduğunda o daha ilgi alımlı, daha hoş geliyor bana. Ben yapı olarak herkeste bir hoşluk bulan bir insanım" formunda konuştu.

gülenay kalkan ve azra akının katıldığı davetten fotoğraf

Merhum Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan ise "Biz oyuncular yüzü değiştiren müdahaleler yapmıyoruz. Allah ne verdiyse onu koruma etmeye çalışıyoruz. Mimiklerin bozulmaması lazım. Alıştığın yüzün çok dışına çıkmak seyirciyi de, rolleri de etkiliyor" dedi.