Azra Akın'ın Beren Saat huzursuzluğu Kivanc Tatlitug ve Azra Akin´la ilgili konumuz meleklerim :wwwbilgilihocamcommagazin12kivanctatlitugveazraakinyenidenbirliktehtml 1548647609 1548647609 azraakininberensaathuzursuzlugu5c4e7cbe64f8fazraakininberensaathuzursuzlugu5c4e7cbe64f8f http:wwwsacitaslancomf1dbccc244 h 2Kıvanç Tatlıtuğ'la izaç hazırlıkları yaptığı iddia edilen Azra Akın son günlerde 'Saat kaç' sorusuna çıldırıyorhNedeni de Beren Saat’in eski set arkaşı Tatlıtuğ’u gördüğü yerde sarmaş dolaş gazetecilere poz vermesi Eski dünya güzeli, yeni jüri üyesi Azra Akın bir dönem büyük aşk yaşadığı ama daha sonra ayrıldığı erkek arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’la yeniden birleşti Çift gazetecilere birliktelikleri hakkında veri vermekten kaçınsada yakın dostları Akın ve Tatlıtuğ’un sürpriz yaparak evleneceklerini bile söylüyor BAŞBAŞA YEMEK İDDİASI Bugünlerde popülerliğin zirvesinde olan Azra Akın sanal alemde yapılan Saat Kaçsorularına çıldırıyor Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ’un bir dönem Aşkı Memnu dizisinde rol arkadaşı olan Beren Saat, yakışıklı oyuncuyu her gördüğü yerde gazetecilere beraber poz veriyor Sarmaş dolaş görüntüleri gazetelerde görebilen Akın ise az daha çılgına dönüyor Cana Yakın pozlara üzülen Azra Akın’ı yıkan bir diğer rivayet ise Kıvanç ve Beren’in Kilyos’ta baş başa yemek yemeleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden ise hemen şimdi konuyla ilgili bir izah etme gelmedi Azra Akın ise her zamanki sessizliğini korumakta kararlı görünüyor Özel hayatımla ilgili konuşmam Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün bir mekan çıkışı gazetecilerin Azra Akın’la ilişkilerini sormasına sinirlendi Tatlıtuğ Arkadaşlar ben özel hayatımla ilgili konuşmadım Konuşmam da Bu benim prensibim Lütfen halden anlayan olundedi