Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azra Akın'ın Yeni Sevgilisi

Azra Akın'ın Yeni Sevgilisi
0
60

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Dünya Güzeli Azra Akın tiyatro sanatçısı Mehmet Esen ile birlikte İki sevgilinin 1 ay önce tanıştığı öğrenildi

3,5 yıllık sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ’dan ayrıldıktan sonradan adı ’Ayrılık ’ dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile aşk dedikodularına karışan Dünya Güzeli Azra Akın ’ın tiyatrocu Mehmet Esen ’le aşk yaşadığı öğrenildi Cem Yılmaz ’ı Leman Kültür ’de ilk sahneye çıkaran kişi olarak anılan Mehmet Esen ile 1 ay önce tanışan Azra Akın geçtiğimiz hafta da erkek arkadaşıyla birlikte Bozcaada tatiline gitmiş Akın ile Esen ’in tanışma hikayeleri de garip İkiliyi Azra Akın ’ın adının aşk dedikodularına karıştığı Kaan Urgancıoğlu ve onun başlıca sevgilisi Aslı tanıştırmış

Çiftin bir aydır hiç ayrılmadığı ve çok mutlu olduğu konuşuluyor Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Mehmet Esen ’in açıklaması aşkla ilgili söylentileri doğrular nitelikteydi: “Azra benim çok layık verdiğim biri görüşüyoruz Çok vasıfları olan bir insan Yalnızca Dünya Güzeli olarak değil çoğu konuda kendini geliştirdiği için müzik fotoğraf gibi konularda neşelendirici sohbetlerimiz oluyor konserlere birlikte gidiyoruz Kendisine çok bedel veriyorum hürmet duyuyorum bu durumun zarar görmesini istemem Birbirimizi tanıma aşamasındayız birlikte olmaktan keyif alıyoruz dedi

Kültürsanat etkinliklerini hiç kaçırmıyorlar

GeçtİĞİmİz günlerde birlikte Leyla Gencer ’i anma törenine giden çiftin sürekli tiyatro opera gibi sanatsal aktivitelere katıldığı öğrenildi 51 yaşındaki tiyatrocu Mehmet Esen ile 28 yaşındaki Azra Akın aralarında 23 yaş fark bulunuyor Azra Akın Kıvanç Tatlıtuğ ’dan ayrıldıktan daha sonra iki kişiyle anılmış oysa her ikisini de yalanlamıştı

(Vatan) *

858,496Konular
982,322Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt