Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azrail sözleri

Azrail sözleri
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Azrail sözleri azrail azrail, resimleri, ilgili sözler, sözleri, msjları, mesajları burada arkadaşlar Merhaba Melek'ler Bu makalemizde sizlerle azrail sözlerini ve mesajlarını paylaşacağız Bakalım beğenecekmisinizazrailsozleri5c556ec487cf5alt 1549102784 1549102784 azrailsozleri5c556ec4bbc15azrailsozleri5c556ec4bbc15 azrailsozleri5c556ec4bbc15 hani insan gözyaşı dökmek ister ya,gözlerinden yaş gelmez,hani bazen gülümsemek ister ya insanyürekten gülemezhani birini bekler onu fazla görmek ister ya insan,o beklenen hiç gelmez o süre ölmek ister,bu kezde ölüm meleği gelmezBir bulut sarsın evinin damını, azrail beklesin olmak için canını, ben yok aşkım emsin kanını, damarların kurusun beni YIKTIĞIN İÇİN giydiğin en hoş elbise kefenin olsun, mezar taşının üzerine veremlidir yazılsın, okuyanın olmasın beni YIKTIĞIN İÇİN!!!!! cebren yaşıyorum senden uzak her dem azrail gelip canımı ister boynumda bir ilmik ecek tuzakta olsun be güzelim varlığın yeter senin sevdiğin seni sevmiyorsa, sana bakıpta konuşmuyorsa, geçmişte kalan günlerle kanaat etmek en büyük tesellidir yada bu çile senin azrailindir Azrail gelse canımı almaya Son Sözümde Seni Anarım Ölücegime üzülmem gülüm Sensiz olacagıma o hoş esrarlı bakışlarına teninin sıcaklıgını bir kere daha hissedememek üzer beni cerenim işte bunun için ağlarım! kader inat etti seni benden almayatuttuğum bütün dalları kırdı gözümdeki bütün yaşları akıttı en ağır tokadını vurdu yar etmem seni ona dedi azraili karşıma dikti tüketti bitirdi beni öleceksin dedi fakat bedenim ruhumu vermedi sen yanımda mahrum die  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt