azrail ünlülerin yanına gelirse bakın bakın ne olur Süleyman DEMIREL : Daha siyasete doyamadım valla ,Ölüm Meleği Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana (Yil:2020 Ağlama:135) Tansu ÇILLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesinedeAmerikadaki mallarımı aktarma etmenin hiç imkanı değil mu ? %30'unu size bıraksam Ajda PEKKAN :Ne aramak bünyeniz narkozu kaldırmaz hekim bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yeniden (Ağıt:120) Mahsun KIRMIZIGÜL :Yıgılmadıııııııım Ayagtayııııııııımmm Reha MUHTARazrailunlulerinyaninagelirsebakinbakinneolurdd5c5606e574b55altimdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen Mustafa TOPALOGLU :Öteki dünyaya sırası gelmişken bide satürn'deki aileme uğrasak bi bitkinlik çayı felam içerdik Sadettin TEKSOY :Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem gördüğünüz gibi çeligi kesen bu kılıcı kalbinize sapliyolar bişi olmuyo evet deniyorum derhal Bülent ERSOYazrailunlulerinyaninagelirsebakinbakinneolurdd5c5606e5a0556gifalt :A :A :Ayol sen ne kadar güçlüsün böleAblan kurban olur sana Cüneyt ARKIN :Breee dikkatsiz benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen kimsesiz mı alıcan canımı Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ?