Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran kartlı ya da normal cpu ve ram limiti olmaksızın vdsleriniz açılır
200 Dolar kredili hesabın kendisinide satıyorum ayrıca
Özelliğe göre fiyatlar değişiklik göstermektedir
İstediğiniz özellikte vdsin fiyat bilgisi için dc : caesar34 tg : xcaesar34
200 dolar kredili hesap 250tl hesapları kendim açıyorum kapanma gibi bir durum daha yaşamadım vds fiyatları özellik ve gününe göre değişmektedir daha fazla bilgi için discord : caesar34
Yüksek performanslı kamera üretimi gerçekleştiren LG Innotek, Microsoft‘un bulut bilişim hizmeti Azure için 3D algılama bileşeni geliştirecek ve tedarik edecek. LG Innotek, Azure platformları için ToF modülleri geliştireceğini açıkladı. Ek olarak ToF modülünün, ışığın bir özneden geri döndüğü...
Kredi notunu yükseltmek için kredi geçmişi oluşturularak kredi notu değişikliği yapılabilir.
Çoğu insan bilinçlendirildiği için kredi notunun ne kadar önemli olduğunun farkında. Bu nedenle bu notu yükseltmek için çaba ve arayış içindedir. Gün geçtikçe artan borç krizinin kapatılması için gereken...
Geçtiğimiz hafta AMD, 2021’in 3. çeyrek mali raporunu yayınladı. Açıklanan raporda, şirketin bir önceki yıla göre büyük bir ivme kazandığı görüldü.
Şirketin ürün ve teknoloji tarafındaki yol haritasında, büyük bir gelir artışı yaşandı. Buna etken olan sebeplerin başında ise çift haneli yüzdeye...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.