Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

baba bana zaman ayır

baba bana zaman ayır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adam halsiz argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken bulmuş Çocuk babasına:
Baba Bana Süre Ayır – Baba 1 saatte ne dek para kazanıyorsun diye sormuş

Zaten bezginlik gelen adam:

– Bu senin işin değil diye yanıtlamış Bunun üzerine çocuk:

– Babacığım lütfen anlayışlı olmak istiyorum diye yanıt vermiş Adam:

– Illaki kavramak istiyorsan 20 dolar diye yanıt vermiş Bunun üzerine çocuk:

– Peki bana 10 dolar borç verir misin diye sormuş Adam adamakıllı sinirlenip:

Benim senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok Hadi derhal odana git ve kapını kapat demiş

Çocuk sessizce odasına çıkıp kapısını kapatmış Adam sinirli sinirli bu çocuk nasıl böyle şeylere yiğitlik eder demiş kendi kendine Aradan bir saat geçtikten daha sonra adam azıcık daha sakinleşmiş ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşünmüş Yukarı çocuğun odasına çıkmış ve kapıyı açmış Yatağında olan çocuğa:

– Uyuyor musun diye sormuş Çocuk:

– Hayır diye yanıtlamış

– Al bakalım istediğin 10 doları; sana demin sert davrandığım için üzgünüm lakin uzun ve sıkıcı bir gün geçirdim demiş Çocuk keyifle haykırmış:

– Teşekkür Ederim babacığım Yastığının altından diğer kaplı paraları çıkarmış adamın suratına bakmış ve yavaş yavaş paraları saymış Bunu görebilen adam en ince ayrıntısına kadar sinirlenerek:

– Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun benim senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim değil demiş Çocuk:

– Lakin yeterince yoktu demiş ve paraları babasına uzatarak:

– İşte 20 dolar 1 saatini bana ayırır mısın?

*

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt