Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

baba ben emo oldum :)

baba ben emo oldum :)
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
baba ben emo oldum Baba: oğlum bu herif ne çaylak emo: emo oldum baba Baba: a* cocugu oda yenımı cıktı çaylak emol: yoq baba bunun tarıhçsi cok eskılere dayanıyor Baba: başlatma tarihinden!! o gozun neden kapalı? çaylak emo: benım gonul gozum acık baba o kapalı olsa ne olur Baba: oglum kestır o saçını gozun kor olur çaylak emo: yoq baba sol gozumun kapanması koşul Baba: niçin durum hugonun tek kadınsı var dıye senınde tek gozunmu olması gerekli çaylak emo: değil baba hugo trol ben emoyum baba: benzer ona benzıyosun çaylak emo: baba yapma ya Baba: yarın o saçlar kesılmesse ben keserm çaylak emo: (tepkı değil evden kaçtım ertesı gun) çaylak emo:anne bana saç maşası gerekli anne:iyyuh cok cırkın olmussun gıt kestır o saçını alırm çaylak emo:anne sacımı kestırırsem o ne işime yarıcak anne:aynı satanıstlere benzemişsin lçaylak emo: değil daha neler küçük kız kardeş:abı boncuga bişeymı yaptın çaylak emo:al bıde burdan yak kuaforden cıktım ihtiyar teyze: ha oyle gorıyumusun la çaylak emo: goruyorum teyze yaşlı teyze: aç baqaim gosune çaylak emo:teyze goruyorum dedım ya yaşlı teyze:sen ha o mustafanun oglusun senı babaqa deacagum benı tanımaya calısıomuş kız arkadaşımla: aşkım cok yakışıklısın çaylak emo:saol bıtanem kız arkadaş:aşkım su senın teyze bana satanıst dedi çaylak emo:takma kucukken babamada p*vnk dermiş bide pircing muhabbetı çaylak emo :: kanka ben kaşımı dedırcem emo düşmanı kanka :: diğer yer bulamadınmı çaylak emo :: olm senın gıbı yalama dılım her yerımı deldıreyim sahı senın delıkler ceyran yapmıyomu emo düşmanı kanka :: onlar sakat işler çaylak emo :: neden emo düşmanı kanka :: kör olursun oglum çaylak emo :: yaptıranlar niçin olmuyo emo düşmanı kanka :: ya sana olursa ? çaylak emo :: vaz gectım  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt