'Baba beni öpmeyecek misin ? sözü son laf oldu Konya'da kız öğrenci yurdundaki feci patlama, yürekleri dağlayan hikâyeleri de ortaya çıkardı Minik Sema kendisini kursa bırakan babasının peşine seslendi: Türkiye'yi içten üzen olayda iki kız kardeşi ölüm ayırdı Tatil için Mersin'den babaannelerinin yanına gelen kardeşlerden Rukiye Sema Demirtaş hayatını kaybederken, ablası Zeynep Büşra Demirtaş zarar görmüş olarak kurtuldu Kızları göçük aşağıda kalan Ahmet Demirtaş ise, kaybettiği Sema'sı için gözyaşı döküyor Kızıyla vedalaştığı lahza aklından çıkmıyor acılı babanın Baba beni öpmeyecek misin?diyen minik kızını bağrına bastığını anlatan Demirtaş, Bunun son kez olacağını nerden bilebilirdim?diye konuşuyor Sema, Mersin'deki evinden ayrılırken en son babasıyla vedalaşmış Baba Demirtaş, Kızım kendine uyarı et Yumuşak Başlı durdiye seslenmiş yalnızca Oysa ufak Sema babasına dönüp, Babacığım yahut beni öpmeyecek misin?diye sitem etmiş Babası da kızını bağrına basıp, öpmüş Konya'nın Taşkent ilçesi Balcılar beldesindeki Balcılar Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Takviye Derneği'ne ait Özel Boğaziçi Ortaöğretim Yurdu'nda, önceki sabaha karşı büyük bir patlama meydana gelmişti Gaz sızıntısı sebebiyle meydana gelen olayda, 2'si öğretmen 18 birey hayatını kaybederken 27 öğrenci de yaralanmıştı Patlamada yaşamını yitiren Sema, daha 11 yaşındaydı Ailesiyle Mersin'de yaşıyordu Ablası Zeynep (13) ile birlikte tatil için Balcılar'da oturan babaannesinin yanında geldi Bir zaman sonra kasabada edindiği yeni arkadaşlarıyla olmak için yurtta kalmaya başladı Ablası da yanındaydı Ancak, demin üç gün olmamıştı oysa feci patlamada hayatını kaybetti Patlamadan zarar görmüş olarak kurtarılan abla Zeynep, kardeşinin öldüğünü henüz bilmiyor haber7