Baba Hüso Tatlısı tarifi Baba Hüso Tatlısı MALZEMELER 3 kadeh soğuk süt 1 paket petibör bisküvi 3 adet elma 3 kaşık toz şeker 2 dere kaşığı tarçın 1 paket muzlu ekspres puding 1 çay kaşığı nescafe HAZIRLANIŞI 2,5 bardak soğuk süt ile ekspres pudingi hazırlayın 3 elmayı soyun ve rendeleyin Elmalara 3 yemek yemek kaşığı toz şeker ilave ederek 5 dakika pişirin İçine 2 nehir kaşığı tarçın ilave edin Ilık olarak bekletin Diğer tarafta, yarım kadeh süt ile sıra ile bekletmeden ıslatılan bisküvileri dikdörtgen şeklindeki borcam tepsiye dizin Ilık elmalının yarısını bisküvilerin üzerine yayınlama Üstüne pudingin yarısını dökün Bir kat daha sütle ıslatılmış bisküvileri pudingin üstüne dizin Bisküvilerin üstüne elmalıyı yayın En üste pudingi dökün 1 dere kaşığı toz nescafeyi pudinge serpin Buzdolabında bekletin