Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

baba neden yazlıgımız yok

baba neden yazlıgımız yok
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
baba niçin yazlıgımız yok Baba bizim niye yazlığımız yok? Oğlum bizim kışlığımız da yok oysa çok gerçekçisin baba Baba bizim niye yazlığımız değil Anana sor olum bişeyi de anandan iste ݝstedim bu yaştan daha sonra benim için bu kadar fedakarlık yapamazmış Ananın en azından elinden geliyo bak benim o şansım da değil hükmen mağlubüm yavrum ben Baba bizim niye yazlığımız yok Yazın güneş çok sıcak olur denizde ıslaktır beynimiz bronzlaşır hiç gerek yok kendimce Ayrıca ben de esmerim zaten babacan Baba bizim niye yazlığımız yok Oğlum biz yüzyıllar önce oturmuş hayata geçmişiz zaten yaylak kışlak yaşantı çok eskilerde kaldı Ne varsa eskilerde var diyen sensin babacım Kime çektin olum sen Baba bizim niye yazlığımız yok Valla baba bi yazlık alırsan içkiyi sigarayı bırakcam Oğlum yazlık parasıyla beyaz işine gireriz sende rahat edersin bende kuytu ederim Bende ottan kurudan sıkılmıştım zaten iyi olurdu Baba bizim niye yazlığımız değil Büyüyünce senin olur inşallah evladım olmazsa ben karı satmayı düşünüyom baba büyünce idealist yavrum benim Baba bizim niye yazlığımız yok Magazin programları izle oğlum senin yaşayamayacaklarını canlandırıyolar adamın gözünde vallamı baba Valla ben nasıl bu yaşa dek sabrettim sanıyosunbabanedenyazligimizyok5c565323ef734gifalt :hhh: Dp81 :hhh: Baba bizim niye yazlığımız yok Yazın oralar çok kalabalık oluyo evlat istanbulun keyfini çıkarsana sen 40 derece mi galata kulesi buharlaşıyo baba boğaz kuruyacak Bende kurudum lan en az ücretle en fazla çalışan benim köye gideriz haftayababanedenyazligimizyok5c565323ef734gifalt :hhh: Dp81 :hhh:babanedenyazligimizyok5c565323ef734gifalt :hhh: Dp81 :hhh:babanedenyazligimizyok5c565323ef734gifalt :hhh: Dp81 :hhh:babanedenyazligimizyok5c565323ef734gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt