Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baba sı var mış

Baba sı var mış
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Baba sı var mış ünlü komedyenlerimizden Levent Kırca seneler sonra babasıyla karşılaştı işte o lahza neler oldu neler yaşandı haberimizde KIRCA: BABAMI 25 YAŞIMDA TANIDIM 1548633798 1548633798 babasivarmis5c4e46ca79a84babasivarmis5c4e46ca79a84 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberlevetnnn&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KOMEDYEN LEVENT KIRCA'DAN ÇOK SAMIMI İTİRAFLAR Kanaltürk'te yayınlanan Medyatik programında Yüksel Aytuğ'un konuğu olan ünlü komedyen ve DSP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Levent Kırca, babasıyla 25 yaşında tanıştığını açıkladı Özel yaşamıyla ilgili öncelikle yorumlama yapan Kırca, hiç görmediği babasıyla 25 yıl daha sonra karşılaşınca hissettiklerini şu sözlerle anlattı: 'Ankara’daydım Annem telefon açıp 'Baban geldi' diyerek Bodrum'a çağırdı Heyecanlandım Eve gittim Annem bizi, 'Bu baban, bu oğlun' diyerek tanıştırdı' Hissi tanışma sahnesinin gerisinde babasının 'Sarılmayacak mısın bana?' diye sorduğunu aktaran Kırca, şöyle devam etti: 'Ben bir zaman öylece donup, kaldım Sonra dedim fakat, 'İçimden gelmiyor sarılmak' Çünkü o geçen yılların acısı büyüktü Daha Sonra biriki kere daha karşılaştık  

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt