Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baba Ural'a ağır ceza istedi

Baba Ural'a ağır ceza istedi
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Baba Ural'a ağır suç oluşturan istedi selçuk ural öldümü bir dönem basında ter alan Sibel can Selçuk Ural Polemeği hala devam etmekte ‘BU ADAMI CEZALANDIRIN!’ 1548636512 1548636512 babauralaagircezaistedi5c4e516435052babauralaagircezaistedi5c4e516435052 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersibel22mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SİBEL CAN, SELÇUK URAL ALEYHİNE AÇTIĞI TAZMİNAT DAVASININ GÖRÜLDÜĞÜ MAHKEMEDE BÖYLE KONUŞTU Eski kayınpederine tazminat davası açan Sibel Can, ilk duruşmada bayan hakime “Ben onun torunlarına keza annelik hem babalık yapıyorum Bu adam namusuma dil uzattı onu tazminata hükmedin dedi Her şey Selçuk Ural’ın katıldığı bir televizyon programında eski gelini Sibel Can için “Oğlum Hakan onunla evliyken ihaneti de fark etti açıklamasıyla başladı Iddia halindeki bu sözlerin ardından Sibel Can eski kayınpederi hakkında “namusuma dil uzattı gerekçesiyle 50 bin TL’lik tazminat davası açtı Can ve Ural arasındaki davanın ilk duruşması geçen hafta İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü Yargı etmedim! Sibel Can davaya avukatı Aydınlatılmış Kurban ile katılırken Selçuk Ural’ın ise avukatı hazırlanmış bulundu Ünlü şarkıcı mahkemede kendini şu sözlerle savundu: “ Ben Selçuk Ural’ın torunlarının annesiyim Onun torunlarının bütün masraflarını ben karşılıyorum Torunlarına hem annelik, ayrıca babalık yapıyorum Dedeleri tarafından iftiraya tekrarlanmak onurumu kırdı Yeni bir izaç daha yaptım O evlilikten de bir çocuğum var Bu hakareti haketmedim, fazla incindim, çok kırıldım Namusuma dil uzattığı için bu adamdan şikayetçiyim Hakime hanım Tazminata hükmedilmesini istiyorum Selçuk Ural’ın avukatı ise “Sibel Can bu tür sözleri haketmeyen bir artist Müvekkilim eski gelini olan Sibel Can’a böyle bir ithamda bulunmadı diyerek müvekkilini savundu Ural da daha önceki açıklamalarında sözleriyle Sibel Can’ı kastetmediğini açıklamıştı Mahkeme Nisan’ın son haftasına ertelendi  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt