Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baba ve Kız Aşkı

Baba ve Kız Aşkı
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Baba ve Kız Aşkı baba kız aşkı baba aşkı kiz resimleri kız resimleri bir kızın birincil babasıdır Dogmanizi bekleyendir Kiz dogarsaniz ona a$ik olacaginizi bilendir Sizin doymaniz, gereksinmelerinizin kar$ilanmasiyla yillar boyu cali$ip alin teri dokendir Yillar daha sonra size erkek gozuyle bakip $ekillendirendir bak kirmizi yaki$iyor sanakesme saclarini, makyaj da yapma, senin dudaklarin zaten cok kirmizidaha sonra yava$ yava$ yaşamsal ogretmeye ba$lar Sanati anlatir Fotoğraf yapmayi, fotograf cekmeyi, kesip bicmeyi (kendini kaptirip testere mengene tahta, oyma i$lerini de dahil edebilir), hayatta her ne varsaonu ogretmeye giri$ir buyuk bir cocuk sevinciyle icki icmeyi ogretir, bana bak, sokakta icip de sapitma diye ogretiyorum bunu işlenmiş mi? Annene soyleme ikimizi de keser!! Cakirkeyf nedir, sizmak nedir, tadinda birakmak nedir Elinizde kadehler, ozel istegiyle giyilmi$ abiye giysiniz ve onun takim elbisesiyle dans edersiniz bir $arkida, yarı olacaklari bilir gibi (bkz: without you) (mariah carey) sonra bu ba$langictideyip degi$ik muziklerde butun danslari ogretir Kivirtmayi ogretir sonradan Erkek tavlamayi ogretir bana bak, kadin isterse alir, erkek kacamaz Kadin istemiyorsa erkek kendini yirtip ba$ina gecirsin, olmaz Erkekligin sirlarini, tecrubesini kullanarak ilk defa bir kadina verir Ve der fakat hayati ogrenmen adina sana bu soylediklerim icin sen cok gencsin, fakat ben sana cok gec'im kendi evinde oraya buraya notlar yazar, kapali baca, acmadan sobayi yakmayin banyo dolabi her an du$ebilir, asilmayin ben olebilirim, ustume gelmeyin Gideceginiz saatte kapiya asili bu notu bulur gulerken apartmana rezil olursunuz Guzelden anlar baba, estetikten anlar Tutku sahibidir Yaz gelince ruhen ya$liligini kabul etmedigi icin boyadigi o boncuk siyahımsı saclariyla, bembeyaz ketenlerini ceker ustune, kiz tavlar, delirtir yetmi$ine meren dayadin be !dedirtir Capcanli ve hayattadir baba Sonra birgun Allah tarafindan bileti kesilenler sinifina dahil edilir Tam da o genckiz yeti$meye ba$lami$ken sorular soracakken, cevaplari yokken, gercek tedavisi bulunamami$ bir hastalik olur Hastanede ant eder gitmeyecegim seni birakipdiye Cok ya$lidir tukenmi$tir Bitmi$tir id Bir sabahtan, olum haberi gelir Kiz Kalakalir Ne desindir? Gitmi$tir baba Olmu$tur Ve hayatin bir donum noktasidir bu Derin derin solusa da ne kadar hapsedebilir baba'yi artik? Bir kiz icin onsuz kalan soru i$aretleri ve aciklamasiz ayetlerle Oylece Birakir gider Gider ben boyle dunyaya ciksam beni yerler saklanmaliyim, cikmamaliyim gunese, sakinmali beni baba m her gozden, nerdesin? sen nerdesin? oynar gibi rol keserken herkes yarı hicbir sey olmamis gibi uyurken bana dair bilincleri sen nerdeydin ellerinde olurken bana ait hersey? simdi, sen gittikten sonradan kimse kalmamisken yani terkedilmis bir anayurda donmek gibi bombos ve karanlik, ilgilenilmemis, bosverilmis, oksuz bir asil'a donus var senin varliginla lekelenmi$ sahip oldugum en buyuk mucize en buyuk muze ola ki ya$adigim korkarim ozlemin basmaliydi beni gelgitlerde karaya vuran seller gibi varolmasi gereken gucunun etkisiyle bogmaliydi beni gozya$larina bu ayrilik her ayrilik bir biti$ aramak degildir ayrilmi$iz, bitmi$, aci da değil, gozya$i da kabul etmek şiddet aslinda oyle bitmi$iz oysa, ben ben oldugumdan beri bilmemi$im boyle oksuzluk şehvetli istersen kalirim goreceksin, degismeyecek hicbir sey sen suskunlugunu kaftan giymi$ prens gitmeliyim $imdi izlemeliyim hayatimi ve kendimi yol diye bildigim, us ve iz diye bildigim her anahtar sözcük beni bekler