Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

baba ve oğlu

baba ve oğlu
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
baba ve oğlu Beğeneceğinizi umuyorum ! 80' ine meren dayamış ihtiyar baba ile onu ziyarete gelen 45 yaşında ve saygın bir işi olan oğlu salonda oturuyorlardı Halhatırdan, çolukçocuktan, havadansudan sahbet ettikten daha sonra oğlu susmuş, ayrılmanın sinyalini vermişti O anda üstünde oturdukları sedirin yandaki pencerenin pervazına bir karga kondu Yaşlı baba kargaya gülümserek biraz baktıktan sonra oğluna sordu: 'Bu ne oğ lum?' Oğlu şaşkın, cevapladı: 'o bir karga baba' Ihtiyar baba kargaya birazcık daha baktıktan sonradan yeniden sordu: 'Bu ne oğlum?' Oğlu daha da şaşkın, yine cevapladı: 'Baba, o bir karga' Karga hâlâ pervazda, komik hareketlerle başını sağa sola çeviriyor, başını tabi yatırıyor, havaya bakıyor, sonra başını yeniden onlara çeviriyordu Ihtiyar baba üçüncü defa sordu: 'Bu ne?' Oğlunun şaşkınlığı sabırsızlığa dönmüştü: 'O bir karga baba, üç oldu soruyorsun Beni işitmiyor musun?' Yaşlı baba dördüncü kere da sorunca oğlunun sabrı taştı ve sesini yükseltti: 'Baba bunu niçin yapıyorsun? Tam dört defadır onun ne oldu»unu soruyorsun, sana cevap veriyorum ve sen hâlâ sormaya devam ediyorsun Sabrımı mı deniyorsun?' Babası yüzünde hâlâ bir gülüş yerinden kalktı, içeri odaya gitti ve elinde bir defterle döndü Bu bir hâtıra defteriydi Oturdu, sayfalarını karıştırdı ve aradığını buldu Sevgiyle gülümseye devam ederek sayfası açık bir vaziyette defteri oğluna uzattı ve o sayfayı okumasını söyledi 'Bugün 3 yaşındaki ufak yavrumla salondaki sedirde otururken yanıbaşımı zdaki pencerenin pervazına bir karga kondu Oğlum bütün 23 kez onun ne olduğ unu sordu 23 soruşunda da ona sevgiyle sarılarak, onun bir karga olduğunu söyledim Rahatsız edinmek mı? Hayır ! Onun sorusunu masumca baştan edişi içimi sevgiyle doldurdu'babaveoglu5c558123d0173alt babaveoglu5c558123d0173alt babaveoglu5c558123d0173alt ​  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt