Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baba ve Oğul

Baba ve Oğul
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
80'ine meren dayamış yaşlı baba ile onu ziyarete gelen 45 yaşında ve saygın bir işi olan oğlu salonda oturuyorlardı

Halhatırdan, colukcocuktan, havadansudan sahbet ettikten sonra oğlu susmuş, ayrılmanın sinyalini vermişti

O anda uzerinde oturdukları sedirin yanındaki pencerenin pervazına bir karga kondu
Yaşlı baba kargaya gulumserek biraz baktıktan sonra oğluna sordu:
Bu ne oğlum?

Oğlu şaşkın, cevapladı:
O bir karga baba

Yaşlı baba kargaya biraz daha baktıktan sonra yine sordu:
Bu ne oğlum?

Oğlu daha da şaşkın, yine cevapladı:
Baba, o bir karga

Karga hala pervazda, komik hareketlerle başını sağa sola ceviriyor, başını yan yatırıyor, havaya bakıyor, sonra başını yine onlara ceviriyordu Yaşlı baba ucuncu defa sordu:
Bu ne?

Oğlunun şaşkınlığı sabırsızlığa donmuştu:
O bir karga baba, uc oldu soruyorsun Beni işitmiyor musun ?!

Yaşlı baba dorduncu defa da sorunca oğlunun sabrı taştı ve sesini yukseltti:
Baba bunu neden yapıyorsun?
Tam dort defadır onun ne olduğunu soruyorsun, sana cevap veriyorum ve sen hala sormaya devam ediyorsun
Sabrımı mı deniyorsun ?!

Babası yuzunde hala bir gulumseme yerinden kalktı,
iceri odaya gitti ve elinde bir defterle dondu
Bu bir hatıra defteriydi
Oturdu, sayfalarını karıştırdı ve aradığını buldu
Sevgiyle gulumseye devam ederek
sayfası acık bir vaziyette defteri oğluna uzattı ve o sayfayı okumasını soyledi:

'Bugun 3 yaşındaki minik yavrumla salondaki sedirde otururken yanıbaşımızdaki pencerenin pervazına bir karga kondu
Oğlum tam 23 defa onun ne olduğunu sordu
23 soruşunda da ona sevgiyle sarılarak,
onun bir karga olduğunu soyledim
Rahatsız olmak mı? Hayır! Onun sorusunu masumca tekrar edişi icimi sevgiyle doldurdu'

858,497Konular
982,007Mesajlar
29,990Kullanıcılar
aydınıSon üye
Üst Alt