Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babacan hakkında suç duyurusunda bulundu, Genel Müdür oldu

Babacan hakkında suç duyurusunda bulundu, Genel Müdür oldu
0
64

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Babacan%2Dhakkinda%2Dsuc%2Dduyurusunda%2Dbulundu%2DGenel%2DMudur%2Doldu%2D224204%2D20190823083025%2Ejpg

Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü vazifesine Ali Çevik getirildi. Çevik, Ali Babacan hakkında 'FETÖ'ye yardım ettiği' teziyle kabahat duyurusunda bulunmasıyla gündeme gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara nazaran, Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Muhammet Örnek görevden alınarak bu sebeple boşalan göreve Ali Çevik uygun görüldü.

Ayrıyeten Kararda, Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı İstanbul Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Önal İnaltekin görevden alınarak yerine Arzu Gür’ün atanmasına karar verildi. 

Bunun yanı sıra Atama Kararlarına nazaran, Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı İşçi Dairesi Başkanlığı’na Necip Gülmüş, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’na tıpkı yer Bayan Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Süreyya Erkan atandı.

'FETÖ'YE BİLEREK VE İSTEYEREK YARDIM'

Eski Hazine çalışanı Ali Çevik, eski bakan Ali Babacan hakkında FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na hata duyurusunda bulunmuştu.

Ali Çevik'in, yaptığı suçlamada 'Ali Babacan'ın bakanlık yaptığı devirlerde bürokratik atamalarda ve İzmir Askeri Casusluk Davası kumpası Hazine Müsteşarlığı'nda hayata geçirilmesinde FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği' tarafında tezler yer aldı. Ali Çevik’in hata duyurusu üzerine Babacan hakkındaki argümanlara ait soruşturma başlatılmıştı.

858,505Konular
982,617Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt