Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Babalar Gunu Hediye Secenekleri

Babalar Gunu Hediye Secenekleri
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Babalar Gunu Hediye Secenekleri

images2019babalargunuhediyesecenekleri5ad10070ddc07
Babalar gunu geldi bende sizler gibi duşunmeye başladım aceba “Babalar Gununde Babama Nasıl bir hediye almalıyım? diye

Anneler icin hediye secenekleri oldukca fazlayken babalar gununde malesef insan donup kalıyor Ne alacağım, nasıl bir hediye olmalı, en guzel babalar gunu hediyesi ne olabilir? bu sorular bitip tukenmek bilmiyor İşte bu soruya cevap bulabileceğiniz değişik hediye seceneklerinden oluşan bir liste yapmaya karar verdim

2019 Babalar Gunu Hediye Secenekleri:

Her zaman Babalar Gunu hediye secenekleri arasında ilk sırayı alan kıyafet olmuştur Babanıza maddi durumunuza gore guzel bir kıyafet secebilirsiniz Pek cok unlu marka bu gune ozel indirimlere giriyor Takip etmenizde fayda var

babalargunuhediyeleri1original48269

Yine babalar gununde en cok tercih edilen hediye seceneklerinden birisi cuzdan, kemer ve kartvizitlikten oluşan uclu setler Ozellikle deri setler buyuk ilgi goruyor ve beğeniliyor

babalargunuhediyeleri2original99280

Bir başka hediye seceneğiniz guzel bir parfum Erkek kokularında iddialı markalardan birkacını hemen yazalım… Terre D’Hermes, 212 Sexy Men, Calvin Klein Euphoria Erkek, Paco Rabanne One Million guzel bir kokuya sahip erkek parfumleri arasındadır

erkekparfumu1original93930erkekparfumu2original65335erkekparfumu3original955

Bunların yanı sıra yine babalar icin en cok tercih edilen hediyelerden birisi kalem setleri Calışmayı yaşam tarzı haline getiren babalarınız icin kalem hem kalıcı hemde guzel bir hediye olur

babalargunuhediyeleri3original89519

Bunlar cok sıradan daha farklı bir şey istiyorum diyenler icin ise bir kac farklı secenek sunalım Cay yada kahve tutkunu babalar icin isterseniz gonul verdiği takımın renklerinde bir fincan

babalargunuhediyeleri4original72590

Evde ya da ofisinde baktıkca sizi hatırlayacağı guzel bir elektronik cerceve

babalargunuhediyeleri5original18240

Ben daha kalıcı birşey istiyorum diyorsanız ve babanızın teknoloji merakı varsa bir cep telefonu, bir tablet yine babalar gununde guzel bir hediye seceneği olur

Hepinize şimdiden kolay gelsin diyorum

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt